Ο αριθμός των αυτοκινητιστών με ειδικές ανάγκες μειώνεται 80.000 σε δύο χρόνια


Ο αριθμός των αναπήρων αυτοκινητιστών έχει μειωθεί κατά σχεδόν 80.000 σε δύο χρόνια. Τα στοιχεία δείχνουν μείωση κατά 6 % των ατόμων με ειδικές ανάγκες που λαμβάνουν απαλλαγή από τον φόρο αυτοκινήτων επειδή το 2015, με 1,267 εκατομμύρια άτομα που έχουν πλέον εγγραφεί.
Ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οποιοσδήποτε τύπος αιτίας είναι πίσω από την πτώση, τα στοιχεία προκάλεσαν νέα κριτική για τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις στις παροχές απομείωσης. Τα δεδομένα, από το φιλανθρωπικό ίδρυμα κινητικότητας, αντανακλούν άλλα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν το φθινόπωρο στους ανθρώπους που είναι επιλέξιμοι για ασφάλιση να διεκδικούν προσωπικές πληρωμές αυτοπεποίθησης (PIP). 59.000 αναπήροι αυτοκινητιστές έχουν χάσει την επιλεξιμότητά τους για ένα προσαρμοσμένο αυτοκίνητο, επειδή η μετάβαση από το επίδομα διαβίωσης (DLA) στο PIP το 2013.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα στοιχεία που κυκλοφόρησαν μετά από γραπτή κοινοβουλευτική ανησυχία από τον βουλευτή του Εργατικού Κόμματος Peter Dowd δείχνουν 1.266.523 άτομα με ειδικές ανάγκες έλαβαν απαλλαγή από τον φόρο αυτοκινήτων από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με 1.345.446 τον Φεβρουάριο του 2015. Στοιχείο είτε PIP είτε DLA, ή συγκεκριμένα οφέλη για τους βετεράνους των τραυματιών ενόπλων δυνάμεων.
Η Debbie Abrahams, η σκιά που εργάζεται καθώς και ο γραμματέας των συντάξεων, δήλωσε: “[PIP] έχει οδηγήσει σε αμέτρητους ανθρώπους να χάσουν την κοινωνική ασφάλεια και την υποστήριξη της ασφάλειας τους, με πολλά να έχουν τα οχήματα κινητικότητας τους να εξαλειφθούν πριν από τις προσφυγές τους. Οδός καθώς και δεν είναι σε θέση να εργαστεί, ή σε απευθείας σύνδεση και ανεξάρτητη ζωή. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *