“Είναι προαιρετικά πρόσθετα ότι οι αγοραστές αυτοκινήτων πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά”


Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που οδήγησα ένα γενικό ολοκαίνουργιο μοντέλο που ήταν άσχημα σχεδιασμένο, μη ασφαλές, κακές επιδόσεις ή αναξιόπιστο.
Οι εκατοντάδες που έχω οδηγήσει τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ξεκινήσει και σταμάτησαν εντυπωσιακά. Ο καθένας έχει διαπραγματευτεί με ανυπομονησία κάθε στροφή, λόφο ή προκλητική επιφάνεια που έχω υποβάλει. Κανείς δεν με άφησε να αισθάνομαι ανασφαλής.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Όσον αφορά την άνεση, την ευελιξία και την αποδοτικότητα κόστους, όλα ήταν αξιοθαύμαστα. Τα καθαρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην άκρη, δεν έμεινα λανθάνοντα και, συνολικά, θα έπρεπε να βαθμολογήσω τα τελευταία αυτοκίνητα βενζίνης ή ντίζελ καλά.
• Πλήρης οδηγός για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου
Με άλλο τρόπο, αν και υπάρχει κάτι τέτοιο σαν ένα κακό αυτοκίνητο, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως ένα κακό νέο αυτοκίνητο (δηλαδή νεότερη γενιά) με εσωτερική καύση αυτοκινήτου σε εκθεσιακούς χώρους σήμερα.
Ο υποψήφιος αγοραστής γνωρίζει τώρα (χάρη στο NCAP και τα παρόμοια) πόσο ασφαλές θα είναι το αυτοκίνητο που σκέφτεται. Θα φανεί τουλάχιστον το μέρος – στα μάτια του. Και από την άποψη της ικανότητάς του, θα καθίσει κάπου μεταξύ Α και Β – αποδεκτό και λαμπρό.
Ένας συνδυασμός δοκιμών αυτοκινήτων και σύντομων δοκιμών μέσω franchised αντιπροσωπείες είναι το βασικό κερασάκι στο κέικ. Είτε πληρώνετε μια βασική τιμή των υπο-£ 10k ή £ 100k-plus, αυτό το νέο αυτοκίνητο θα έχει δίκιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *