“Οι ιδιοκτήτες συνεισφέρουν χιλιάδες στο Υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο οι πολιτικοί θέλουν το” Supercar Asbos “”


εξακολουθεί να ονειρεύεται να κατέχει αυτό το νέο ή μεταχειρισμένο supercar; Καλό σε σένα. Εάν έχετε αποθηκεύσει, κληρονόμησε μερικά quid ή κέρδισε την κλήρωση, γιατί όχι; Όχι μόνο ένα όνειρο των ονείρων και η αγορά φορτηγών θα σας κάνουν ευτυχισμένους, το HM Treasury θα χαμογελάει επίσης. Μετά από όλα, οι καταναλωτές που αγοράζουν αντικείμενα υψηλού εισιτηρίου βοηθούν στη διατήρηση της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα supercars
Μπορείτε να παραμείνετε αληθινά στις επιθυμίες των νέων σας καθώς και να αποκτήσετε τα κλειδιά για μια Porsche ή Ferrari. Ή μπορείτε να επιλέξετε να είστε λίγο λιγότερο προβλέψιμοι, καθώς και πολύ περισσότερο ενήλικες υποστηρίζοντας τη Βρετανία καθώς και τους Βρετανούς εργαζόμενους-επενδύοντας σε κάτι σαν ένα εγχώριο Aston Martin, Bentley ή κορυφαία Jaguar.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ιδιοκτησία ενός τέτοιου δαπανηρού κιτ υπονοεί ότι θα συνεισφέρετε δεκάδες, βαθμολογίες ή εκατοντάδες χιλιάδες σε ταμεία του Δημοσίου σε ΦΠΑ στο όχημα, καύσιμα καθώς και ασφάλιση, άδειες οδικών κεφαλαίων, καθώς και πολύ περισσότερο ΦΠΑ για καύσιμα, συντήρηση, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑ καθώς και τα παρόμοια.
Αλλά αντί να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη της οικονομίας, ορισμένοι πολιτικοί της τοπικής αρχής μιλούν για καταστολές καθώς και για «supercar asbos» για μερικούς από τους ανθρώπους που τους οδηγούν.
• “Ας ελπίσουμε ότι τα μοντέλα Halo της Ford φωτίζουν το υπόλοιπο της σειράς”
Το Kensington καθώς και το Συμβούλιο της Τσέλσι στο Λονδίνο υπολογίζουν ότι «έχουν επιζήμιες επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής της τοπικής κοινότητας». Δεν πειράζει ότι ορισμένοι έμποροι supercar καθώς και οι ιδιοκτήτες εργάζονται, ζουν καθώς και μέρος αυτής της κοινότητας. Ο κίνδυνος είναι ότι αυτοί οι ντόπιοι (και άλλοι από το εξωτερικό) θα αφιερώσουν εγκληματικά αδικήματα εάν, για παράδειγμα, κινητήρες Rev, παίζουν μουσική, επιταχύνουν γρήγορα, οδηγούν σε συνοδεία, αφήνουν τα αυτοκίνητα να τρέχουν όταν είναι ακίνητα ή κέρατα.
Ο σύμβουλος Tim Ahern επιμένει: “Θέλουμε να λάβουμε μέτρα για να αποτρέψουμε αυτούς τους οδηγούς από την αντικοινωνική συμπεριφορά τους”. Ο Nick Paget-Brown, ηγέτης του Συμβουλίου, πηγαίνει ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι “μπορεί να ακουστεί καλύτερα σε όλη τη γειτονιά”. Υποστηρίζει: “Ο καλύτερος τρόπος προς τα εμπρός είναι το PSPO.”
Το τί? Είναι μια διαταγή προστασίας δημόσιων χώρων. Εκτός από έναν σούπερ carcar που παραβιάζει ότι αντιμετωπίζει οτιδήποτε από πρόστιμα μέχρι την κατάσχεση, κατακρατώνει, καθώς και τη συντριβή της μηχανής των ονείρων του. Σημειώστε τα λόγια μου: Μόλις οι οδηγοί των ταχύτερων καθώς και πολλών δαπανηρών αυτοκινήτων έχουν χτυπήσει με PSPOS, πολύ πιο ταπεινά μοντέλα επιδόσεων – πιθανώς οι καυτές καταπακτές – θα είναι επόμενες.

Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι οι μοτοσικλετιστές, καθώς και οι φορείς εκμετάλλευσης λεωφορείων, φορτηγών, καθώς και απορρίμματα φορτηγών, μπορούν να συνεχίσουν να είναι αδρανή καθώς και να είναι ως αντικοινωνικά ή δυνατά όπως τους αρέσει. Ειλικρινά, είναι ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών για αυτούς, ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο δρακόντριο σύνολο για αυτοκίνητα και οδηγούς φορτηγών.
Συμφωνείτε με το Supercar ASBOS; Ενημερώστε μας τι πιστεύετε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *