Η Honda Civic Facelift Spied


με το Honda Civic Type R στα τελευταία στάδια ανάπτυξης, φαίνεται ότι ο κατασκευαστής της Ιαπωνίας έχει στρέψει την προσοχή της στην υπόλοιπη σύνθεση του Civic. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει το facelifted hatchback, κατασκοπεύει δοκιμές γύρω από το εργοστάσιο Swindon της μάρκας.
Παρόλο που είναι πλήρως τυλιγμένο και κρυμμένο από την άποψη, υπάρχουν μερικά σχεδιαστικά στοιχεία που φαίνεται να έχουν υιοθετηθεί από την έννοια του Civic Type R. Οι σαρωτικοί προβολείς διαθέτουν τώρα μια πιο προεξέχουσα στρώση, ενώ οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί δίνουν μια πιο σπορ εμφάνιση. Περαιτέρω αλλαγές γύρω από το πίσω μέρος περιλαμβάνουν ένα νέο σύμπλεγμα πίσω φωτός και προφυλακτήρα συν ένα επανασχεδιασμένο πίσω διαχύτη.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η έλλειψη εξάτμισης υποδεικνύει ότι πιθανότατα εξετάζουμε ένα από τα μοντέλα που επικεντρώνονται σε μικρότερη απόδοση και πιο από την απόδοση, αλλά θα εισαχθεί επίσης ένας ισχυρότερος τύπος S, ο οποίος θα καθίσει πίσω από τον τύπο της ναυαρχίδας R στο Civic Range.
Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε κάποιες περαιτέρω αλλαγές κάτω από το καπό. Οι πλάκες σε αυτό το πρωτότυπο αποκάλυψαν ότι το Civic θα κολλήσει με τον κινητήρα ντίζελ 1,6 λίτρων, αλλά οι βενζινοκινητήρες 1,4 και 1,8 λίτρων θα μπορούσαν να αποκολληθούν υπέρ των νέων μειονεκτούντων κινητήρων VTEC της Honda.
Εισήχθη στα τέλη του περασμένου έτους, οι νέοι τετρακύλινδροι βενζινοκινητήρες VTEC 1,0 λίτρων και 1,5 λίτρων θα μπορούσαν να εμφανιστούν στο Civic που ταιριάζει με την ισχύ των σημερινών βενζινοκινητήρων, αλλά για την ενίσχυση της οικονομίας. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την Honda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *