Το τέλειο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αποκαλύφθηκε για την World EV Day


Το τέλειο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για το 2021 θα διαθέτει την ταχύτητα φόρτισης του Porsche Taycan, την πρακτικότητα ενός Citroen E-Berlingo, το εσωτερικό μιας BMW i3 και το εύρος του Α Mercedes Eqs. Αυτές οι ιδιότητες, και πολλά άλλα, έχουν συνδυαστεί για να δημιουργήσουν το Autovia EV-21, που αποκαλύφθηκε σήμερα, στην Παγκόσμια Ημέρα EV.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Autovia, εκδότης της Auto Express, Carbuyer και TriveElectric, έχει σπάσει δεδομένα από την έρευνα ικανοποίησης ιδιοκτησίας του οδηγού, συγκεντρωμένες πληροφορίες για την αγορά από την τοποθεσία πωλήσεων αυτοκινήτων του ομίλου buyacar.co.uk, και χρησιμοποίησε τη δική της γνώση εμπειρογνωμόνων για να εντοπίσει τις ιδιότητες που αγοραστές αυτοκινήτων Σκεφτείτε ότι αποτελούν το τέλειο EV.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά SUVs για αγορά τώρα

Το αποτέλεσμα είναι το Autovia EV-21, ένα υποθετικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από τα βασικά στοιχεία των καλύτερων νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πωλούνται σήμερα, ένα όχημα που αποδεικνύει ότι το σημείο ανατροπής για νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ήδη εδώ.
Η απόδοση, η πρακτικότητα και η οικονομική προσιτότητα θα είναι βασικές ιδιότητες για να κερδίσουν τους σκληρούς οδηγούς σε οποιοδήποτε νέο μοντέλο – ειδικά όταν είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αλλά το Autovia EV-21, που παρουσιάζεται στις αποκλειστικές μας εικόνες, αποδεικνύει ότι όλες οι βασικές ιδιότητες για μια μαζική ανακάλυψη της αγοράς έχουν επιτευχθεί σε όλη την ταχέως αναπτυσσόμενη σειρά EVs ήδη στους δρόμους της Βρετανίας.
Το Autovia EV-21 περιλαμβάνει στοιχεία μοντέλων σε όλο το φάσμα EV. Το MG5 δωρίζει την τιμή της φιλικής προς τον προϋπολογισμό. Σε £ 26.495 μετά την επιχορήγηση με το plug-in αυτοκινήτων της κυβέρνησης, προσφέρει περισσότερη σειρά οδήγησης ανά λίβρα από οποιοδήποτε άλλο EV. Και το σχέδιο υπηρεσίας των £ 6 ανά μήνα είναι ένα άλλο κόστος βράχου. Πράγματι, το ετήσιο κόστος των £ 72 είναι μικρότερο από το κάλυμμα κατάρρευσης ΑΑ, το οποίο περιλαμβάνεται ως μέρος της συσκευασίας. Αλλά όταν πρόκειται για το κόστος λειτουργίας, το Vauxhall Corsa-e είναι το αστέρι, με την επιχείρηση να προσφέρει ένα ελεύθερο βρετανικό σημείο φόρτισης φυσικού αερίου και πιστώσεις που θα πληρώσουν αποτελεσματικά για 30.000 μίλια ηλεκτρικής ενέργειας.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *