Το νέο Vauxhall Grandland X Hybrid4 φτάνει στη Φρανκφούρτη


στις τιμές του UK για το νέο Vauxhall Grandland X Hybrid4 – το πρώτο plug -in υβριδικό SUV της βρετανικής μάρκας. Είναι διαθέσιμο να αγοράσει τώρα, με τιμές από £ 35.590, με πρώτες παραδόσεις που οφείλονται τον Ιανουάριο του 2020.
Έχουν επιβεβαιωθεί τρεις εκδόσεις του νέου SUV Topping SUV. Αυτή η τιμή των £ 35.590 είναι η έκδοση του Service Edition NAV Premium του αυτοκινήτου, ενώ τα μοντέλα SRI NAV και ELITE NAV κοστίζουν £ 40.300 και £ 45.450 αντίστοιχα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα υβριδικά SUVs στην πώληση
Ο κινητήρας του Grandland X Hybrid4 περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα τετρακύλινδρου κινητήρα 197bhp και ένα ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων (ένα για τον μπροστινό άξονα και ένα για το πίσω μέρος), με αποτέλεσμα μια συνδυασμένη έξοδο συστήματος 296bhp και 450nm ροπής.
15

Ο κινητήρας καύσης τροφοδοτεί τη ισχύς του στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων, ενώ ο ηλεκτρικός κινητήρας που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος παρέχει το Grandland X Hybrid4 με όλους τους τροχούς. Ως αποτέλεσμα, το Sprint από 0-62 μίλια / ώρα παίρνει ένα ισχυρισμένο 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται σε 136 μίλια / ώρα ή 83 μίλια / ώρα σε πλήρη ηλεκτρική λειτουργία.
Η ισχύς για τους ηλεκτρικούς κινητήρες παρέχεται από μπαταρία ιόντων λιθίου 13,2kWh, δίνοντας στο Grandland μια ηλεκτρική σειρά 32 μιλίων. Οι μπαταρίες μπορούν να επαναφορτιστούν σε δύο ώρες χρησιμοποιώντας έναν προαιρετικό φορτιστή 6.6kW, ενώ ο Vauxhall θα προσφέρει επίσης ένα Wallbox 7.4kW για το σπίτι. Περιλαμβάνεται ένα καλώδιο φόρτισης 3.3kW.
Εκτός από τη λειτουργία μηδενικής εκπομπής, οι αυτοκινητιστές έχουν την επιλογή τεσσάρων επιπλέον ρυθμίσεων μετάδοσης κίνησης. Η λειτουργία αθλητισμού μεγιστοποιεί την ισχύ εξόδου τόσο από τον κινητήρα καύσης όσο και από τον ηλεκτρικό κινητήρα. Η υβριδική λειτουργία παρέχει τη βέλτιστη απόδοση από το σύστημα PHEV. Μια λειτουργία κίνησης τεσσάρων τροχών, ισχυρίζεται ότι παρέχει καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου, ενώ η λειτουργία e-save, διατηρεί έως και 12 μίλια ηλεκτρικού εύρους για χρήση στο τέλος ενός ταξιδιού.
Για να το επισημάνει στη σειρά Grandland X, το PHEV διαθέτει ένα ειδικό μαύρο καπό – αλλά οι αγοραστές μπορούν να προδιαγραφούν μια εναλλακτική λύση με το σώμα ως επιλογή χωρίς κόστος.
Αργότερα φέτος, το Grandland X Hybrid4 θα ενωθεί με ένα νέο, ηλεκτρικό Vauxhall Corsa. Αυτό θα ακολουθηθεί από πλήρως ηλεκτρικές παραλλαγές του New Vivaro Life MPV και Vivaro Van, καθώς και από έναν διάδοχο του Crossover Mokka X.

Κάντε κλικ εδώ για όλο το τρέχον από το 2019 Frankfurt Motor Show …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *