Το Hot Peugeot 308 GTI έβγαλε αδιάφορη για πρώτη φορά


, αφού η Peugeot επιβεβαίωσε ότι θα δούμε το νέο 308 GTI στο φετινό φεστιβάλ Goodwood της ταχύτητας, έχουμε δει τώρα την καυτή καταπακτή χωρίς μεταμφίεση. Τοποθετημένο για να πάει επικεφαλής με το κάθισμα Leon Cupra, το καίγοντας γαλλικό οικογενειακό αυτοκίνητο θα χτυπήσει εκθεσιακούς χώρους προς το τέλος του έτους.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Χρησιμοποιώντας τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα τετρακύλινδρου 1,6 λίτρων ως RCZ R, το 308 GTI θα καθίσει δίπλα στον αντίπαλο Audi TT, όπως παράγει το πιο ισχυρό αυτοκίνητο Peugeot, με περίπου 270bhp. Το RCZ R είναι απίθανο να αντικατασταθεί, οπότε το GTI θα αναλάβει το μανδύα επιδόσεων για το εμπορικό σήμα για την κατάρρευσή του.
Οι αναβαθμίσεις στυλ πάνω από το GT είναι λεπτές αλλά σκόπιμες, συμπεριλαμβανομένων μεγαλύτερων κραμάτων με ένα τακτοποιημένο μαύρο και ασημένιο σχεδιασμό, κόκκινες δαγκάνες φρένων, μπροστινή μάσκα με κηρήθρα και χοντροκομμένες προτάσεις διπλής εξάτμισης που στεγάζονται σε ένα ένθετο προφυλακτήρα διαχυτή. Φαίνεται επίσης να καθίσει λίγο χαμηλότερα στις πηγές του από πριν.
6

Βρήκαμε προηγουμένως μεταμφιεσμένες εκδόσεις του 308 Hot Hatch που υποβάλλονται σε δοκιμές κρύου καιρού στη Φινλανδία και η πηγή μας αποκάλυψε ότι η Peugeot δεν σκοπεύει να εμπλακεί στον σημερινό πόλεμο Hot Hatch Nurburgring-σε αντίθεση με την Renault, την Honda και το κάθισμα.
Τα τσιμπήματα ανάρτησης, τα αναβαθμισμένα φρένα και η διαφορά περιορισμένης ολίσθησης Torsen αναμένεται επίσης να βοηθήσουν στη διαχείριση της αύξησης της εξουσίας πάνω από το μοντέλο GT. Αλλά δεν περιμένουμε αυτό να αναλάβει την ίδια μέθοδο σκληροπυρηνίας με τα αυτοκίνητα όπως το νέο Honda Civic Type R, με μια πολύ πιο συμβατή, ρύθμιση με προκατειλημμένη οδό.
Θα παρέχεται αυστηρά με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων και ένα μπροστινό τροχό, αλλά τα μελλοντικά αθλητικά μοντέλα από το εμπορικό σήμα θα διατίθενται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων που βρίσκεται υπό ανάπτυξη.
6

Το Turbo Turbo των 1,6 λίτρων THP των 1,6 λίτρων 266bhp χρησιμοποιείται τώρα σε διάφορα αυτοκίνητα στην περιοχή του Peugeot. Εκτός από το RCZ-R, μια αποκεφαλισμένη έκδοση προσφέρει σήμερα ισχύ στο ζεστό 202bhp 308 GT, καθώς και το 208 GTI.
Υπήρξε επιβεβαίωση οποιασδήποτε συμμετοχής από το Peugeot Sport για την ανάπτυξη του GTI, αλλά η Tinkering από τον βραχίονα του μηχανοκίνητου αθλητισμού του Peugeot είναι πιθανό να σωθεί για τα πιο γρήγορα 308 R εάν του δοθεί το πράσινο φως. Αναμένουμε ότι το 308 GTI θα ξεκινήσει από περίπου £ 26.000 όταν θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Τώρα διαβάστε για όλα τα καλύτερα καυτά hatchbacks που μπορείτε να αγοράσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *