Το DS E-Tense Idea επισημαίνει το μέλλον της υψηλής τεχνολογίας


αυτή είναι η έννοια του DS E-Tense, ένα υπερβολικό ηλεκτρικό GT Cars και Truck που προεπισκόπηση μελλοντικού στυλ, τεχνολογίας καθώς και κινητήρες για το γαλλικό υψηλό- End Brand. Έχει εκτεθεί στο 2016 Geneva Motor Show, ωστόσο η Auto Reveal είχε τη δυνατότητα να δει τα αυτοκίνητα και το φορτηγό κοντά στην τεράστια αποκάλυψη.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέα αναθεώρηση DS 3 2016
Το e-tense έχει ένα γλυπτό καθώς και αεροδυναμικό σχεδιασμό, με χαμηλή και ευρεία στάση όχι μόνο εκεί για να φανεί μεγάλη-τα αυτοκίνητα και το φορτηγό σχεδιάστηκαν σε μια αεροδυναμική σήραγγα για μέγιστη απόδοση Aero. Υπάρχουν και μερικά νεύματα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει καθόλου οπίσθιο παρμπρίζ (οι οδηγοί παίρνουν μια κάμερα αντί για καθρέφτη), ενώ τα αυτοκίνητα και το φορτηγό διαθέτουν ένα κεντρικό πίσω φως όπως ακριβώς σε έναν δρομέα της Formula One.
24

Οι διαχειριστές προϊόντων DS ήταν πρόθυμοι να τονίσουν ότι αυτό δεν είναι μόνο μια έννοια της κινητικής επίδειξης. Είναι ένα γνήσιο αυτοκίνητο και φορτηγό που μπορεί να τεθεί σε παραγωγή. Υπάρχουν υαλοκαθαριστήρες, λαβές πόρτας καθώς και ένα πλήρες σύνολο φώτων. Ο διευθυντής στυλ Bertrand Dantec μας είπε ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να βάλουμε αυτά τα αυτοκίνητα και το φορτηγό στην παραγωγή θα ήταν “μια απόφαση”.
Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό χρησιμοποιούν τη νέα μάρκα DS Performance, καθώς και το ηλεκτρικό κινητήρα, προορίζεται να συνδέσει τα οδικά αυτοκίνητα και τα φορτηγά της DS, καθώς και την ομάδα αγώνων Formula E εκτός από την προεπισκόπηση των μελλοντικών κινητήρων για το εμπορικό σήμα. Ο κινητήρας είναι ένα σύστημα Siemens που τρέχει σε ένα σύνολο μπαταριών SAFT 53kWh καθώς και δημιουργεί 396bhp καθώς και ροπή 516nm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *