Η ιδέα της BMW Garmisch αναδημιουργήθηκε ως φόρο τιμής στο Marcello Gandini


Αυτή είναι η Concept BMW Garmisch, ένας σύγχρονος χειριστήριο μιας εικονικής ιδέας αυτοκινήτων και φορτηγών που έλειπαν να συμμορφώνονται με το ντεμπούτο της στο 1970 Geneva Motor Show. Έχει εκτεθεί επίσημα στη φετινή Concorso d’Eleganza Villa d’Este στην Ιταλία.
Η ιδέα σχεδιάστηκε αρχικά από τον Marcello Gandini για τον Bertone – πολλά από τα οχήματα της BMW από τη δεκαετία του 1960 καθώς και από τη δεκαετία του ’70 επηρεάστηκαν καθώς και επηρεάστηκαν από ιταλικό στυλ καθώς και από το Coachbuilding. Το νέο Garmisch αποκαλύφθηκε για να γιορτάσει αυτή τη μακρόχρονη ένωση, καθώς και να αποτίσει φόρο τιμής στον Γκάντινα, έναν από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές αυτοκινήτων και φορτηγών της Ιταλίας.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• IDEA CAR: Το μεγαλύτερο στυλ ιδέα όλων των εποχών
Αυτό που κάνει το Garmisch Special είναι οι μοναδικές πτυχές στυλ όπως η τολμηρή, κάθετη και γωνιακή παραλλαγή της σχήματος ψυγείου σε σχήμα νεφρού της BMW. Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τους προβολείς που καλύπτονται από τα τετράγωνα γυαλί καθώς και το κάλυμμα της κηρήθρας που ταιριάζει με το κάλυμμα για το πίσω παράθυρο, το οποίο ήταν απαραίτητο στα σχέδια του Gandini.
Κάθε λεπτομέρεια του εξωτερικού καθώς και του εσωτερικού χώρου έχει αναδημιουργηθεί χρησιμοποιώντας μια μικρή επιλογή από μαύρες και λευκές εικόνες που προέρχονται από το στυλ της ομάδας της BMW καθώς και το παραδοσιακό τμήμα. Όχι μόνο αυτό, ωστόσο ο ίδιος ο Γκάντιι υπενθύμισε τις αναμνήσεις του καθώς και συνέβαλε στην αναδημιουργία του Garmisch.
“Η οικοδόμηση της BMW Garmisch για δεύτερη φορά μας έδωσε την ευκαιρία να αποτίσουμε φόρο τιμής στον κ. Gandini, υπενθυμίζουμε ένα από τα λιγότερο γνωστά αυτοκίνητα και φορτηγά του, καθώς και την στυλιστική επιρροή του Bertone στην ανάπτυξη του σχεδιασμού της BMW. Για μένα, αυτό ήταν μόνο ο λόγος για να γίνει αυτή η δουλειά – η συμπλήρωση των χώρων καθώς και η ολοκλήρωση της ιστορίας της BMW “δήλωσε ο Adrian van Hooydonk, SVP του σχεδιασμού της ομάδας BMW.
Τι πιστεύετε για την ιδέα της BMW Garmisch; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *