Το New 2021 Bentley Bentayga Hybrid φτάνει τον Οκτώβριο που τιμολογείται από £ 155.500


Bentley αποκάλυψε ότι το νεοεμφανιζόμενο Bentayga Hybrid θα διατιμηθεί από £ 155.500 όταν οι παραδόσεις ξεκινούν αργότερα τον Οκτώβριο.
Το Hybrid Bentayga εντάσσεται στις ήδη facelifted εκδοχές του συμβατικού V8 Powered Bentayga 4.0-λίτρων και του 626bhp 6.0-λίτρων W12 εξισορροπημένη ταχύτητα Bentayga, φτάνοντας με έξι κύλινδρο βενζινοκινητήρας σε συνδυασμό με σύστημα μπαταρίας και ηλεκτρικού κινητήρα.

Το New Aston Martin DBX Coupe αποτελεί τα νέα σχέδια του Διευθύνοντος Συμβούλου

Ο κινητήρας παραμένει αμετάβλητος από την προηγούμενη έκδοση του Bentayga Hybrid. Ο 3,0-λίτρων Twin-Turbocharged V6 Petrol Engine και Electric Motor Combett, αναπτύσσουν μέγιστη ισχύ εξόδου 443bhp (335bhp από τον κινητήρα και 126bhp από τον ηλεκτρικό κινητήρα) και 700nm ροπής.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Χωρίς άλλες αλλαγές υλικού, το ανανεωμένο Bentley Hybrid συνεχίζει να σπρώχνει από 0-60 μίλια / ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση των 158 μίλια / ώρα.
Όπως και πριν, χάρη στη συμβατική μπαταρία 17,3kWh, το Big Bentley SUV διαθέτει επίσης ένα καθαρό ηλεκτρικό εύρος 25 μιλίων-αυτό είναι έξι μίλια λιγότερο από το μοντέλο προ-φακής, αλλά μόνο επειδή το εύρος μηδενικών εκπομπών Bentayga Hybrid έχει ελεγχθεί κάτω Το αυστηρότερο καθεστώς δοκιμών WLTP, παρά το παλιό πρότυπο NEDC.
17

Η μέγιστη ταχύτητα των 84mph είναι δυνατή χωρίς βοήθεια από τον βενζινοκινητήρα. Οι λειτουργίες οδήγησης EV Drive, Hybrid και Hold Drive επιτρέπουν στον αυτοκινητιστή να διαχειρίζεται με μη αυτόματο τρόπο τη χρήση της μπαταρίας σε κίνηση, ενώ ένα μέγιστο ποσοστό φόρτισης 7,2kW υποδεικνύει ότι μπορεί να επιτευχθεί πλήρης συμπλήρωση σε δυόμισι ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *