Η νέα τιμή Mazda 2, η ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και οι φήμες


Το επόμενο Mazda 2 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, ωστόσο η ιδέα της Mazda Hazumi – εκτέθηκε στο Motor Show της Γενεύης καθώς και προεπισκόπηση του νέου Mazda 2 .
Μια εικόνα του Hazumi διαρρέει στο Διαδίκτυο στα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο τώρα ο νεοφερμένος αποκαλύφθηκε επίσημα στο περίπτερο της Mazda στο show. Το όνομα υποδηλώνει ότι «άνοιξη» ή «άλμα» στα Ιαπωνικά, καθώς και η πεντάθια έχει μήκος 4.070 χιλιοστών, ύψους 1.730 χιλιοστών όσο και ύψους 1.450mm.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Προσθέστε μερικά χιλιοστά σε ύψος, καθώς και οι διαστάσεις αναμένεται να είναι κοντά σε εκείνες της παραγωγής 2, το οποίο οφείλεται το επόμενο έτος – καθιστώντας το κάπως μεγαλύτερο από τα αυτοκίνητα και το φορτηγό που αντικαθιστά, καθώς και παρόμοια σε μέγεθος με το Παρουσιάστε τη Ford Fiesta.
Σαφώς αθλητικό ένα στυλ που επηρεάζεται από το νέο Mazda 3, το Hazumi διαθέτει μια τρισδιάστατη μάσκα σε σχήμα θωράκισης που συνδέεται απευθείας με τους προβολείς. Μια υψηλή γραμμή μέσης, στενή περιοχή γυαλιού καθώς και ένα δημοφιλές πίσω σπόιλερ παράγουν ένα κομψό προφίλ, ενώ οι γελοία τροχοί μεγάλης κλίμακας σε αυτό το σκίτσο καθώς και το αγκαλιά του εδάφους BodyKit εγγυώνται μια επιθετική στάση.
Ωστόσο, το μεταξόνιο των 2.585mm είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι και οι δύο, με τη Mazda να δηλώνει ότι τα νέα αυτοκίνητα και το φορτηγό έχει αναπτυχθεί για να παρέχει χώρο καμπίνας. Το εσωτερικό επίσης διαθέτει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας MZD Link της επιχείρησης, το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας καθώς και στην ενσωμάτωση των smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *