Το Borgward SUVS είναι έτοιμο για το 2019 UK Launch


Reborn Γερμανική Marque Borgward φαίνεται να έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, με τους διεθνείς κινητήρες να εισάγουν επίσημα μοντέλα κίνησης δεξιού χεριού.
Τα μοντέλα Borgward πωλούνται ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, αλλά η ανακοίνωση σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε τα SUV BX5 και BX7 – συμπεριλαμβανομένων των ομολόγων τους BXI5 και BXI7, για να κυκλοφορήσουν προς τα τέλη του 2019.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για αγορά τώρα
Στο Guangzhou Motor Show, η πιο σπορ έκδοση του BX7 – γνωστή ως BX7 TS – ήταν κεντρική σκηνή για την επιχείρηση. Οι τιμές του μεγαλύτερου SUV της εταιρείας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί για το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αλλού στην Ευρώπη έχει τιμές από περίπου 44.000 ευρώ (£ 39.300 περίπου).
Το ίδιο το BX7 έχει ομολογηθεί για τις ευρωπαϊκές αγορές του αριστερού χεριού και είναι τώρα έτοιμη για εκτόξευση. Η επανεκκίνηση του ονόματος Borgward-ιστορικά δεν είναι γνωστή για SUV-σε μια αγορά όπως η Κίνα, έχει χορηγήσει την πολύτιμη εμπειρία της γερμανικής επιστροφής, σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμό Anders Warming.
Η ταυτότητα του νέου Borgward εξακολουθεί να είναι κάτι που οι ευρωπαίοι καταναλωτές δεν είναι σίγουροι για την προθέρμανση. Η επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει επίσης πωλήσεις διαδικτύου στην Ευρώπη, αντί να ανοίξει αντιπροσωπεία ειδικών ειδών.
Είστε πρόθυμοι να εισέλθετε στο Borgward στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου με ένα αυτοκίνητο με δεξιά κίνηση; Πείτε μας παρακάτω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *