Η Jaguar βλέπει πολύ περισσότερα SUV απόδοσης και ηλεκτρικά αυτοκίνητα


Jaguar θα επικεντρωθεί στην οικοδόμηση εκδόσεων υψηλής απόδοσης των SUV της στην επόμενη δεκαετία, ιδίως βελτιώνοντας την ιδέα της δημιουργίας ισχυρών και σπορ ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα στο Show Motor της Νέας Υόρκης, το Jaguar F-Pace SVR, που τροφοδοτείται από ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 542bhp, θα επιτρέψει στην Jaguar να αναλάβει SUV υψηλής τεχνολογίας, όπως το Porsche Macan Turbo, καθώς και να εξυπηρετήσει ένα για ένα Αναπτυξιακή αγορά – Μια αγορά που ενδιαφέρεται αποκλειστικά για SUV απόδοσης και όχι για ισχυρά αθλητικά σαλόνια.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα γρήγορα οικογενειακά αυτοκίνητα
Για να προσελκύσει αυτή την αναπτυσσόμενη μπάντα αγοραστών, η Jaguar θα κοιτάξει για να προσθέσει πολύ περισσότερες εκδόσεις απόδοσης των SUV του στο μέλλον – και ακόμη και τα προσαρμοσμένα του, τα περιορισμένα αυτοκίνητα έργων θα μπορούσαν να πάρουν ένα μοντέλο SUV.
“Τα SUV είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τύπος αυτοκινήτου – όλοι αγαπούν ένα SUV”, δήλωσε ο Wayne Burgess, διευθυντής σχεδιασμού Jaguar SVO. “Σίγουρα έχουμε ευχαριστήσει την ανάπτυξη SUV που έχουν αξιόπιστη γλώσσα styling Jaguar με πακέτα SUV, οπότε δεν μπορώ να δω κανένα λόγο για τον οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε όλο και πιο υψηλής απόδοσης αυτοκινήτων φωτοστέφανο με SUV.
“Κοιτάξτε την επιτυχία του Range Rover Sport SVR – έχουμε πάρει το λάθος αυτοκίνητο (σε μέγεθος και ανάστημα) και πραγματοποιήσαμε μια έκδοση απόδοσης. Αλλά λόγω του είδους του αυτοκινήτου είναι – ένα SUV – όλοι το θέλουν. Δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, αλλά, όπως βλέπουμε, οι άνθρωποι τείνουν να επιλέγουν SUVs σε Saloon Cars. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *