Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Fisker Pear, το Fisker Electric, ανοίγει για την αγορά στις ΗΠΑ


Fisker έχει αρχίσει να επεκτείνει το εύρος μοντέλων του καθώς κυνηγάει μετά το στέμμα του Tesla. Ο Αμερικανός κατασκευαστής αυτοκινήτων έχει ήδη ξεκινήσει τον ωκεανό, ο οποίος πρόκειται να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το επόμενο έτος με τιμή εκκίνησης £ 32.490.
Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εισόδου που ονομάζεται The Pear (το οποίο είναι ένα ακρωνύμιο που στέκεται για την “προσωπική ηλεκτρική επανάσταση αυτοκινήτων”). Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2024 και το αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο για να αγοράσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι τιμές για το EV πρόκειται να ξεκινήσουν από $ 29.900 (περίπου £ 22.000).

Αποκλειστικό: Fisker για την ανάπτυξη δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι προδιαγραφές εξακολουθούν να είναι λεπτές στο έδαφος, αλλά ο Fisker δήλωσε ότι το αχλάδι θα είναι ένα “ψηφιακά συνδεδεμένο, συμπαγές, πενταπλάσιο αστικό EV”. Κρίνοντας από αυτή τη σύντομη (και την μάλλον επιθετική τιμή), ακούγεται ότι το εμπορικό σήμα στοχεύει στην ίδια αγορά με το Volkswagen ID.3, και υποτιμώντας το ελαφρώς πιο premium Tesla Model 3 και Polestar 2.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το αυτοκίνητο στην εικόνα του Teaser του Fisker μοιάζει με ένα συμπαγές crossover. Παρόλο που είναι μια εναέρια βολή, μπορούμε να πούμε ότι το EV θα υιοθετήσει μερικά styling cues από τον μεγαλύτερο αδελφό του, μοιράζοντας την ίδια στρογγυλεμένη μπροστινή περιτονία, σύντομο καπό, φουσκωτά και επίπεδη ουρά. Οι αντανακλάσεις στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου υποδηλώνουν επίσης ότι θα έχει παρόμοια μεγάλα πίσω λαμπτήρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *