Το μικρό SUV που θα συμμετάσχει στην Honda E στα καθαρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας και στην ποικιλία φορτηγών


Honda UK Manager Jean-Marc Streng έχει επαληθεύσει ότι το εμπορικό σήμα θα εισαγάγει ένα δεύτερο ηλεκτρικό σχέδιο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ενώνει την Honda E αυτοκίνητο πόλης.
Μιλώντας αποκλειστικά στο Auto Express, ο Streng είπε: “Θα φέρουμε ένα νέο σχεδιασμό του BEV το 2023 – αυτό είναι το επόμενο βήμα, το οποίο θα μας βοηθήσει να έχουμε μια ευρύτερη προσφορά”.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά SUVs για αγορά τώρα

Παρόλο που ο Streng δεν θα τραβηχτεί σε οποιεσδήποτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο μοντέλο, είπε: “Θα είναι μια προσφορά στο σωστό τμήμα, το οποίο θα επιτύχει περισσότερες πωλήσεις”.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Auto αποκαλύπτει κατανοεί ότι είναι πιθανό να είναι ένα crossover, παρόμοιο με το Honda SUV e: Concept που εκτίθεται στην περασμένη χρονιά του Πεκίνου. Οι ειδικές μας εικόνες δείχνουν ακριβώς πώς τα νέα αυτοκίνητα και το φορτηγό θα μπορούσαν να φαίνονται, με λεπτές φώτα LED που περιβάλλουν μια ακτινοβολημένη μάσκα με το ίδιο ακριβώς ισχυρό λογότυπο Honda στη μέση.
Όπως και με το επερχόμενο HR-V, οι καθαρές γραμμές κάτω από τις πλευρές του νέου EV θα διακόπτονται μόνο από ένα σκούρο τμήμα κατώτερου περβάζι, που έχει σχεδιαστεί όπως πολλά σημερινά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά για να κρύψουν το επιπλέον ύψος που απαιτείται για να σχηματίσει τη μπαταρία. Τα φώτα οπίσθιου LED θα βοηθήσουν να τονίσουν το πλάτος του αυτοκινήτου.
5
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Με μέγεθος αναμένουμε ότι ο νέος σχεδιασμός θα καθίσει κάπου μεταξύ του εξέχοντος σχεδιασμού τζαζ crosstar (το οποίο αντιπροσωπεύει πάνω από το 50 % όλων των πωλήσεων τζαζ) καθώς και το νέο HR-V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *