Το τεύχος της Auto Express


αυτής της εβδομάδας (Auto Express, στις 13 Φεβρουαρίου 2013 – έχει την πλήρη ιστορία για τη νέα, πιο πρακτική σειρά BMW 3 Series GT, το επερχόμενο Citroen C4 Picasso και τις επίσημες εικόνες του The New , τριών πόρτων Seat Leon SC.
Ανυψώνουμε επίσης το καπάκι στο Mercedes A45 AMG-μια καυτή καταπακτή που είναι ικανή να διατηρήσει επάνω με ένα Porsche 911-και το ταχύτερο drop-top της Volkswagen Golf R Cabriolet.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στους δίσκους, βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι του £ 295.000 Lamborghini Aventador Roadster, του νέου Renault Clio και του Mini JCW GP II. Δίνουμε επίσης την οριστική ετυμηγορία μας για το φθηνότερο νέο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου, την πρόσβαση της Dacia Sandero, καθώς και το Seat Tilleo και Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake.
Το VW Golf μας κέρδισε στην πρώτη του ομάδα δοκιμής πέρυσι, αλλά πώς θα φτάσει στο ολοκαίνουργιο Skoda Octavia; Έχουμε και τα δύο ενάντια στο Honda Civic για να δούμε ποιο είναι το καλύτερο hatchback της Βρετανίας.
Η δεύτερη δοκιμή μας βλέπει τη γήρανση Fiat 500 Go Head-to-Head με το νέο Vauxhall Adam. Και τα δύο αυτά κομψά αυτοκίνητα της πόλης προσφέρουν ατελείωτα πεδίο για εξατομίκευση, αλλά ποια είναι η καλύτερη αγορά;
Επιπλέον, έχουμε όλες τις τελευταίες ειδήσεις των καταναλωτών, τις κριτικές προϊόντων, τις επιστολές και τους οδηγούς αγοράς, καθώς και ένα χαρακτηριστικό τριών σελίδων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα έξοδα αυτοκινήτων συγκρίνονται σε όλο τον κόσμο.
Το τεύχος 1.255 είναι διαθέσιμο για αγορά τώρα, με τιμή £ 2,95. Εναλλακτικά, μπορείτε να διεκδικήσετε έξι θέματα για £ 1 και να παραδώσετε το περιοδικό κατευθείαν στην πόρτα σας κάθε εβδομάδα ή να κατεβάσετε τη νέα έκδοση iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *