Οι ψεύτικοι ιστότοποι DVLA που υπερφορτώθηκαν οι αυτοκινητιστές


που επισκέπτονται τους μη κυβερνητικούς ιστότοπους που συνδέονται με την τρίτη τιμή των κανονικών εφαρμογών άδειας οδήγησης που υποβάλλονται σε επεξεργασία από το DVLA.
Αυτοί οι ιστότοποι, που βρέθηκαν ως χορηγοί συνδέσμων στις μηχανές αναζήτησης, προσφέρουν επιταγές και αποστολή υπηρεσιών, μεταξύ άλλων πρόσθετων επιπλέον. Σύμφωνα με το DVLA, οι αυτοκινητιστές που χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο θα πάρουν πίσω μόνο ένα έντυπο αίτησης χαρτιού που έχει συμπληρωθεί για αυτούς.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Το εργαλείο £ 12 μπορεί να χάσει το αυτοκίνητό σας
Θεωρία και πρακτικές δοκιμές οδήγησης που έχουν κλείσει με το DVLA κοστίζουν £ 31 και £ 62 αντίστοιχα. Ωστόσο, το Γραφείο Fair Trading αναφέρει ότι οι υπηρεσίες και τα έξοδα που προσφέρονται από ιστοσελίδες εκτός DVLA δεν είναι παράνομες.
Το 2011, ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ισχυρίζονται ότι είναι από το DVLA στάλθηκαν στους αυτοκινητιστές. Η αστυνομία επαλήθευσε τους αποστολείς αυτών των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως απατεώνες που προσπαθούσαν να κλέψουν προσωπικά στοιχεία για απάτη ταυτότητας.
Οι αιτήσεις άδειας οδήγησης μέσω της κυβέρνησης μπορούν να ολοκληρωθούν πλήρως στο διαδίκτυο και δεν χρεώνονται πρόσθετες αμοιβές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το DVLA προτρέπει τους αυτοκινητιστές να υποβάλουν αίτηση για τις άδειες οδήγησης μέσω του επίσημου ιστότοπου Gov.uk.
• Η Renault αποκαλύπτει τα επόμενα δύο αυτόνομα πρωτότυπο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *