Το νέο 2020 Mercedes-AMG GLS 63 HITS LA με 603bhp


Αυτό είναι το νέο Mercedes-AMG GLS 63, ένας από τους πολλούς ισχυρούς επτά-seaters του κόσμου. Εκτίθεται στο φετινό Los Angeles Motor Show Το ναυαρχικό SUV οφείλεται στη γη στις αντιπροσωπείες του Ηνωμένου Βασιλείου στα μέσα του επόμενου έτους.
Όπως όλα τα νέα σχέδια από το τμήμα Mercedes-AMG, το GLS τροφοδοτείται από ένα Twin-Turbo V8 4,0 λίτρων. Εδώ δημιουργεί ροπή 603bhp και 850nm, η οποία διανέμεται στο σύστημα 4Matic Drive του Merc μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων εννέα ταχυτήτων.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέα αναθεώρηση Mercedes GLS 400 D
Για πρώτη φορά το AMG 4.0-λίτρων V8 έχει επίσης συνδυαστεί με ένα ενσωματωμένο σύστημα εκκίνησης-αλλοδαπού που η Mercedes αναφέρεται ως EQ Boost, η οποία βρίσκεται μεταξύ του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων.
17

Υπό επιτάχυνση ο ηλεκτρικός κινητήρας παρέχει επιπλέον 22bhp και 250nm ροπής για τη βελτίωση της απόδοσης. Η Mercedes-AMG δηλώνει ότι το GLS μπορεί να χτυπήσει 0-62mph σε 4,2 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται σε 155 μίλια / ώρα, αλλά οι ιδιοκτήτες μπορούν να αυξήσουν αυτό σε 174 μίλια / ώρα με το πακέτο οδηγού AMG. Ωστόσο, ο κινητήρας είναι επίσης σε θέση να εκτελέσει υβριδικές λειτουργίες, όπως η ανάκτηση ενέργειας και η ομαλότερη κινητήρα επανεκκίνηση με τη λειτουργία στάσης/εκκίνησης του αυτοκινήτου.
Καθώς το συμβατικό το GLS 63 περιλαμβάνει την ανάρτηση του Merc’s Ride+ Air Suspension, το οποίο περιλαμβάνει μια πνευματική λειτουργία αυτοεξυπηρέτησης. Επιτρέπει στο GLS να διατηρεί ένα σταθερό επίπεδο οχήματος ανεξάρτητα από την ταχύτητα στροφής. Έξι τρόποι οδήγησης (άνεση, αθλητισμός, αθλητισμός+, ατομικό, μονοπάτι και άμμο) μεταβάλλουν διάφορες παραμέτρους οχήματος για να βελτιώσουν την απόδοση ή την ικανότητα εκτός δρόμου ανάλογα με τον ρύθμιση.
Οπτικά, το γνωστό makeover AMG έχει χρησιμοποιηθεί για το GLS. Η μπροστινή μάσκα είναι πλέον μεγαλύτερη και ολοκληρωθεί στο Chrome, ο κάτω προφυλακτήρας έχει ευρύτερες εισόδους αέρα και τα τέσσερα tailpipes τώρα βλαστάνουν από τον πίσω προφυλακτήρα. Οι ζάντες αλουμινίου έως και 23 ιντσών σε μέγεθος είναι επίσης διαθέσιμοι.
Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα μας με τα ταχύτερα SUV στον κόσμο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *