Η βασίλισσα αποκαλύπτει 500 εκατομμύρια £ 500 εκατομμύρια Jaguar Land Rover Engine εργοστάσιο


ξέρετε ότι δεν είναι το άνοιγμα του εργοστασίου σας, όταν η βασιλική του Υψηλότητα εμφανίζεται για να κόψει την κορδέλα. Και αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα στη νέα μονάδα κατασκευής μηχανών υψηλής τεχνολογίας Jaguar Land Rover.
Το νέο εργοστάσιο, το οποίο είναι το μέγεθος των 14 ποδοσφαιρικών γηπέδων, είναι η μεγαλύτερη επένδυση της JLR για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του κινητήρα σε μια γενιά. Θα φιλοξενήσει τη νέα σειρά κινητήρων «Ingenium», που θα στηρίξει την επερχόμενη γενιά τόσο των προϊόντων Jaguar όσο και Land Rover, ξεκινώντας από το νέο Saloon XE.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο πρώτος κινητήρας που θα κυλήσει από την υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής θα είναι το ολοκαίνουργιο ντίζελ 2.0 λίτρων, το οποίο θα περιλαμβάνει στο XE από την εκτόξευση και τελικά την εύρεση του δρόμου σε αυτοκίνητα όπως το Land Rover Discovery Sport, μεταξύ οι υπολοιποι.
15

Το JLR είναι απίστευτα χαρούμενο από αυτό το ντίζελ Ingenium AS, όταν τοποθετείται στο XE σε μορφή 161bhp, χτυπά την ισοδύναμη σειρά BMW 3 για την απόδοση και την αποτελεσματικότητα, με αξιώνεται 75mpg και 99g/km του CO2.
Το Κέντρο Κατασκευής κινητήρα JLR, που βρίσκεται στο Wolverhampton και δίπλα στο M54, δημιούργησε συνολικά 6.900 θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων πολυάριθμων στην αλυσίδα εφοδιασμού. £ 150 εκατομμύρια δαπανήθηκαν επίσης για τα προηγμένα ρομπότ συναρμολόγησης και τη διάτρηση με λέιζερ, για να εξασφαλιστεί τα απαιτητικά πρότυπα.
Συνολικά 245 εξαρτήματα κινητήρα θα συγκεντρωθούν από μια ομάδα 1.500 υπαλλήλων JLR, για να ολοκληρώσουν τις τελικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Το πρώτο XES θα κυλήσει τη γραμμή παραγωγής με αυτούς τους κινητήρες το επόμενο έτος, για παραδόσεις τον Μάιο του 2015.
Κάντε κλικ στην εικόνα της γκαλερί για πολύ περισσότερες προβολές μέσα στο νέο εργοστάσιο κινητήρα JLR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *