Το νέο 2020 cupra ateca facelift αποκάλυψε με πολύ περισσότερη τεχνολογία


Αυτό είναι το νεοεισερχόμενο cupra ateca. Ακολουθεί το ενημερωμένο συμβατικό κάθισμα ATECA σε εκθεσιακούς χώρους, με παρόμοιο φάσμα ενημερώσεων σχεδιασμού και αναβαθμίσεων τεχνολογίας. Θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, με τις πρώτες παραδόσεις που αναμένεται να φτάσουν στο τέλος του καλοκαιριού.
Οι καλλυντικές αναθεωρήσεις είναι αρκετά συγκρατημένες, περιορίζονται σε ένα ζευγάρι φρέσκων προβολέων LED, έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, μια ενημερωμένη μάσκα ψυγείου κηρήθρας και ένα νέο πίσω διαχύτη με ένα μεγαλύτερο σύστημα εξάτμισης τετραπλού εξάτμισης. Οι αγοραστές παίρνουν επίσης ένα σύνολο ζάντων αλουμινίου 19 ιντσών ως στάνταρ, μαζί με μερικούς βολβούς δείκτη από χαλκό και νέους βολβούς δείκτη κύλισης.

Ταχύτερα SUV στον κόσμο 2022

Στο εσωτερικό, υπάρχει ένας νέος πίνακας ψηφιακών οργάνων 10,25 ιντσών και μια οθόνη ψυχαγωγίας 9,2 ιντσών με υποστήριξη για την Apple CarPlay και το Android Auto. Όπως και το παλιό αυτοκίνητο, οι αγοραστές παίρνουν αθλητικά καθίσματα, ταπετσαρία Alcantara, πεντάλ αλουμινίου, χάλκινη επένδυση, φωτισμό λακκούβας και τέσσερις θύρες USB C.
16

Όπως και με το συμβατικό facelifted ATECA, το νέο Cupra Ateca διαθέτει επίσης ένα βελτιωμένο σύστημα αναγνώρισης φωνής το οποίο η έδρα λέει ότι μπορεί να κατανοήσει καλύτερα τις εντολές της φυσικής γλώσσας. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή Smartphone Smartphone, επιτρέποντάς τους να ξεκλειδώσουν τις πόρτες του αυτοκινήτου, να ρυθμίσουν την ταχύτητα και να ελέγξουν τη θέση του οχήματός τους.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τροφοδοτείται από τον ίδιο υπερσυμπιεσμένο βενζινοκινητήρα τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων ως το εξερχόμενο μοντέλο, το οποίο συνδυάζεται με το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων και το σύστημα τεσσάρων τροχών. Τα στοιχεία ισχύος και ροπής παραμένουν τα ίδια στα 296bhp και 400Nm, τα οποία παρέχουν χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 4,9 δευτερολέπτων και μέγιστη ταχύτητα 153 μίλια / ώρα.
Το Cupra αναφέρει ότι έχει επαναβαθμίσει τη δράση διεύθυνσης και γκαζιού της ATECA και, όπως και το παλιό μοντέλο, το σύστημα μετάδοσης κίνησης διαθέτει τέσσερις λειτουργίες επιλογής που προσαρμόζουν τα χαρακτηριστικά της SUV, τα χαρακτηριστικά του κινητήρα και το βάρος του τιμονιού. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να έχουν αεριζόμενα φρένα Brembo 18 ιντσών ως προαιρετικά επιπλέον.
Υπάρχει επίσης κάποια επιπλέον τεχνολογία ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της προ-crash βοηθητικό και προγνωστικό προσαρμοστικό cruise control. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης βοηθητική έξοδο, η οποία παρακολουθεί το περιβάλλον του αυτοκινήτου όταν ελιγμούς γύρω από τα πάρκα αυτοκινήτων και εφαρμόζει τα φρένα εάν το σύστημα εντοπίσει ένα άλλο αυτοκίνητο, ποδηλάτη ή πεζούς. Το σύστημα μπορεί να ανακαλύψει τα αυτοκίνητα μέχρι 70 μέτρα μακριά στο δρόμο.

Κάντε κλικ στην παρακάτω γκαλερί για τη λίστα με τα καλύτερα crossovers και μικρά SUVs προς πώληση …
11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *