Η Fiat-Chrysler περιγράφει το πενταετές σχέδιο προϊόντων


Ο Sergio Marchionne, Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat-Chrysler Automobiles, εξέθεσε σήμερα ένα νέο masterplan για να αναγεννήσει την ιταλική-αμερικανική συμμαχία σε μια υπερ-δύναμη που προκαλεί αυτοκινητόδρομο. Μεταξύ των στόχων είναι ένα σασί οπίσθιας κίνησης που επανεξετάζει για την σειρά Alfa Romeo, το Jeep που παρακολουθεί δύο εκατομμύρια παγκόσμιες ετήσιες πωλήσεις, καθώς και την επίσημη επιβεβαίωση της Fiat ότι η απλοποιημένη νέα ποικιλία του θα αποτελείται από ένα συμπαγές crossover «500x». Ανακαλύψτε τι ακριβώς έχει αποκαλυφθεί για κάθε μάρκα Fiat-Chrysler στο ειδησεογραφικό μας στρογγυλό παρακάτω.
Άλφα ρομέο
Η Alfa Romeo πρόκειται να σπάσει την αδιάφορη παρούσα ποικιλία της υπέρ μιας νέας ποικιλίας οπίσθιας κίνησης καθώς και όλων των τροχών παγκοσμίως αυτοκινήτων και φορτηγών που «συγκρίνονται με το καλύτερο που έχει να προσφέρει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία». Οι κινητήρες καθώς και τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά πρέπει να αναπτυχθούν στην Ιταλία, που κυμαίνονται από την αντικατάσταση του οικιακού hatchback για την παρούσα Giulietta σε αντιπάλους της BMW 3, καθώς και έναν αντίπαλο Saloon 5 σειράς 5.
Η παραγωγή του Alfa’s Reply in New Age of Cars και Trucks ξεκινάει το δεύτερο εξάμηνο του 2015 με το 3-rivalling Giulia Saloon. Είναι όμως μόνο ένα από τα οκτώ νέα προϊόντα – συμπεριλαμβανομένων δύο νέων SUV crossover, καθώς και η υπόσχεση ενός ναυαρχίδα τριφύλλι, που πιστεύεται ότι είναι ένα θερμότερο 4C, το 2015. Το Mito Supermini δεν θα αντικατασταθεί, ανακοίνωσε η Alfa.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *