Το 70 τοις εκατό των οδηγών δεν καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να συγχωνευθούν με τη σειρά τους


Σχεδόν τα τρία τέταρτα των αυτοκινητιστών της Βρετανίας δεν καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να συγχωνευθούν σωστά, αποκάλυψε η νέα ερευνητική μελέτη.
Μια έρευνα 22.000 βρετανών οδηγών ανακάλυψε ότι το 70 % δεν συνειδητοποίησε τις οδηγίες του κώδικα αυτοκινητόδρομου για τη συγχώνευση με τη σειρά του όταν μια λωρίδα κλείνει σε αυτοκινητόδρομο ή διπλό οδόστρωμα.
• Καταγράψτε τον αριθμό των οδηγών που λαμβάνουν μαθήματα κατανόησης ταχύτητας
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Έτσι, ενώ το φερμουάρ – επιτρέποντας ένα αυτοκίνητο από κάθε λωρίδα να μπει στη λωρίδα παραμονής εναλλάξ – είναι μια τυπική ιδέα στην Αμερική, η πλειοψηφία των βρετανών οδηγών πιστεύει ότι πρέπει να μπει στη λωρίδα “το συντομότερο δυνατόν”, μια τεχνική Αυτό έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει σημαντικά τη συμφόρηση.
Οδηγία για τον κώδικα αυτοκινητοδρόμων 134 Καθορίζει ότι οι αυτοκινητιστές “πρέπει να συμμορφώνονται με τις ενδείξεις καθώς και τα σημάδια των οδών καθώς και να μπουν στη λωρίδα όπως κατευθύνεται”. Προσθέτει ότι σε “συμφόρηση” συνθήκες, οι οδηγοί δεν πρέπει να “αλλάζουν τις λωρίδες άσκοπα”. Επίσης, υπενθύμισαν οι οδηγοί ότι η συγχώνευση με τη σειρά του “συνιστάται, ωστόσο μόνο μόνο εάν είναι χωρίς κίνδυνο και κατάλληλα όταν τα αυτοκίνητα ταξιδεύουν με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα”.
• Οι περικοπές αξιωματικών έχουν αφήσει δρόμους όπως ο επικεφαλής των αρχών των κρατών “Wacky Races”
Από τους ερωτηθέντες, ένα απλό 27 % κατανοητό ότι η φερμουάρ είναι η κατάλληλη διαδικασία, ενώ το τρία τοις εκατό ήταν υπό την αντίληψη ότι είναι αποδεκτό να περάσουν δύο λωρίδες στην αγορά για να εμποδίσουν άλλους οδηγούς από το πέρασμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *