Το Mini Cooper θέτει το Nurburgring Lap Record, σε δύο τροχούς


Ένας κινέζος οδηγός κόλπου έχει θέσει ένα από τα πιο τολμηρά (και πιο αργά) Nurburgring Lap Records που πιθανόν να δείτε, ολοκληρώνοντας μια πλήρη περιήγηση στο διάσημο κύκλωμα Μόνο δύο τροχοί σε ένα Mini Cooper S.
Ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Han Yue χρειάστηκε 45 λεπτά για να γυρίσει το Nordschleife ενώ ισορροπήθηκε με τους τροχούς της αριστερής πλευράς του αυτοκινήτου. Ένα νέο ρεκόρ LAP τέθηκε στη διαδικασία και πάνω από 200.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την προσπάθεια να ζήσουν στο Facebook.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα καυτά hatchbacks για αγορά τώρα
Το ίδιο το μίνι τροποποιήθηκε για το κατόρθωμα, με ένα συγκολλημένο διαφορικό και ένα συμπαγές ελαστικό κατασκευής με έξι ωτίδες που αντικαθιστούν το συνηθισμένο μέτωπο του μίνι.
Ο Yue συνοδεύτηκε γύρω από την πίστα με στόλο οχημάτων υποστήριξης για τα 12,9 μίλια της «πράσινης κόλασης», ολοκληρώθηκε με μέση ταχύτητα 17,4 μίλια / ώρα.
Ο Yue εξήγησε ότι μια ισχυρή δόνηση που προέρχεται από το αριστερό πίσω ελαστικό σήμαινε ότι ο γύρος ήταν πολύ πιο αργός από ό, τι θα του άρεσε και ο πόνος στον αριστερό του ώμο άρχισε να βρίσκεται σε μόλις ένα τέταρτο του τρόπου στην αγκαλιά. Οι υγρές και κρύες συνθήκες υποδηλώνουν επίσης ότι θα μπορούσε να επιχειρήσει έναν ταχύτερο γύρο δύο τροχών σε κάποιο σημείο στο μέλλον.
Το Yue’s είναι ένας κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ Guinness δύο φορές και αυτή τη στιγμή κατέχει το γκονγκ για το πιο σφιχτό παράλληλο πάρκο – ολισθαίνοντας ένα μίνι σε ένα χώρο μόλις 8 εκατοστά περισσότερο από το ίδιο το αυτοκίνητο – και κατέχει επίσης τον τίτλο για τα περισσότερα ντόνατς γύρω από ένα αυτοκίνητο που οδηγεί σε δύο τροχούς μέσα Ένα λεπτό, χρησιμοποιώντας μια BMW M4 σε αυτή την περίσταση.
Ενώ το κατόρθωμα Nurburgring είναι εντυπωσιακό, δεν αρκεί να νικήσουμε δύο από τα πιο αξιοσημείωτα δίτροχα παγκόσμια ρεκόρ. Ο Guinness έχει την ταχύτερη ταχύτητα που οδηγείται σε δύο τροχούς που καταγράφονται στα 115 μίλια / ώρα, ενώ η μακρύτερη απόσταση που οδηγείται σε δύο τροχούς είναι 230 μίλια, που επιτυγχάνεται σε τροποποιημένη BMW E30.
Πόσο γρήγορα νομίζετε ότι ο Han Yue θα μπορούσε να πάει γύρω από το nurburgring αν έχει μια δεύτερη προσπάθεια; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *