Νέο Lexus αποκαλύπτεται


Το ολοκαίνουργιο Lexus έχει αποκαλυφθεί στο Detroit Motor Show. Η τρίτη γενιά της σειράς BMW 3 της Lexus, της Mercedes C-Class και της Audi A4 θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο.
Έχουμε ήδη οδηγήσει το V6 Petrol-Powered είναι 250 σε πρωτότυπη μορφή, και το νέο είναι 300h υβριδικό, το οποίο αντικαθιστά το ντίζελ στην τρέχουσα σύνθεση και υποσχέσεις υπο-100g/km εκπομπές .. αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που είναι η πρώτη φορά που είναι η πρώτη φορά που είναι η πρώτη φορά που είναι η πρώτη φορά που είναι η πρώτη φορά Ήμασταν σε θέση να δούμε το σχέδιο του νέου αυτοκινήτου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το νέο Is είναι σαφώς εμπνευσμένο από την ιδέα LEXUS LF-CC, η οποία παρουσιάστηκε πέρυσι στο Paris Motor Show. Τα χαρακτηριστικά του IS είναι η νέα μπροστινή μάσκα ατράκτου Lexus που έχει γίνει ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμού που κοσμεί όλα τα νέα μοντέλα Lexus, πλαισιωμένα από ένα ζευγάρι επιθετικών προβολέων.
Ο σχεδιασμός του λαμπτήρα είναι διακριτικός, καθώς το φως της ημέρας που έχει σχήμα βέλους μοιάζει να είναι μέρος του κύριου συστάδων προβολέων, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια ξεχωριστή μονάδα.
Στο προφίλ, το νέο είναι είναι πολύ πιο δραματικό από τον προκάτοχό του, με την καμπίνα να ωθείται πίσω, σε σχέση με το πού είναι τώρα. Σε συνδυασμό με τη σαρωτική πτυχή που τρέχει από το περβάζι στα φώτα της ουράς, αυτό κάνει το να φαίνεται πολύ πιο δυναμικό.
Στο εσωτερικό του, το Lexus διαθέτει παρόμοια θέματα σχεδιασμού με το μικρότερο CT 200 ώρες, συμπεριλαμβανομένου ενός οριζόντιου μπαρ που ενσωματώνει τους αεραγωγούς θερμαντήρα που τρέχουν στην παύλα, μια μεγάλη κεντρική κονσόλα και ένα αθλητικό τιμόνι.
Το είναι επίσης το Digital Digital, μερικής ανάλογης αναλόγου της Lexus, όπως το Supercar LFA. Πιέστε ένα κουμπί μενού και το κεντρικό speedo ολισθαίνει προς τα δεξιά, αποκαλύπτοντας το επιλεγμένο μενού σε μια μικρή οθόνη TFT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *