Τα νέα 2021 Honda HR-V: Έκδοση του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και οι προδιαγραφές που έχουν εκτεθεί


Το κόστος του Ηνωμένου Βασιλείου για το νέο Honda HR-V SUV έχει αποκαλυφθεί. Ο τελευταίος αντίπαλος της Juke Juke της ιαπωνικής εταιρείας πωλείται τώρα, με τιμή από £ 26.960, ενώ τα μηνιαία οικονομικά σχέδια ξεκινούν από £ 269.
Η ποικιλία ξεκινά με κομψότητα, η οποία διαθέτει προβολείς LED, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, κράματα 18 ιντσών καθώς και οθόνη αφής εννέα ιντσών με συνδεσιμότητα smartphone.

Top 10 τα καλύτερα οικιακά αυτοκίνητα και φορτηγά για να αγοράσουν 2022

Το Advance Trim ξεκινά από £ 29.210 καθώς και προσθέτει ένα θερμαινόμενο τιμόνι, καθώς και μια πόρτα αποστολής ισχύος μαζί με μια καμπίνα μερικώς διακοσμημένη σε συνθετικό δέρμα. Το στυλ προώθησης από την περιοχή είναι τιμή από £ 31.660, καθώς και τα μοναδικά στοιχεία στυλ, όπως το χρώμα δύο τόνων, καθώς και η πορτοκαλί εσωτερική λεπτομέρεια, καθώς και ένα premium stereo. Όλες οι εκδόσεις περιλαμβάνουν την ασφάλεια Honda Sensing καθώς και τα χαρακτηριστικά βοήθειας του οδηγού.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το MK3 Honda HR-V κερδίζει μια ισχυρή νέα εμφάνιση, πρόσθετη τεχνολογία, ένα πιο ευρύχωρο εσωτερικό, καθώς και μια επανασχεδιασμένη έκδοση του έξυπνου διμερούς E: Hev Hybrid Powertrain, προσαρμοσμένο από το τελευταίο τζαζ supermini.
Ο νέος κινητήρας του HR-V χρησιμοποιεί τον ίδιο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων Atkinson με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, καθώς και μια μπαταρία τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα της εκκίνησης. Η μπαταρία έχει 60 κύτταρα, σε σύγκριση με 48 στην τζαζ, για να ληφθεί υπόψη η πρόσθετη μάζα του HR-V. Το σύστημα έχει επίσης μια κάπως υψηλότερη ολοκληρωμένη παραγωγή 129bhp καθώς και 253nm ροπής, για να εξισορροπήσει το πρόσθετο όγκο του αυτοκινήτου. Αυτό ωθεί το HR-V από 0-62mph σε 10,6 δευτερόλεπτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *