Η Hyundai καθώς και η Genesis Plot 17 νέα ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2030


Η Hyundai αυξάνει την επιθετική της EV. Η εταιρεία έχει εκτεθεί σχέδια για την απελευθέρωση 17 ηλεκτρικών οχημάτων σε όλα τα σήματα της Hyundai καθώς και της Genesis, σε ένα απόσπασμα για να κατέχει το επτά τοις εκατό του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς EV μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Για να επιτευχθεί αυτό, η Hyundai στοχεύει να προσφέρει 1,87 εκατομμύρια ηλεκτρικά οχήματα ετησίως μέχρι το 2030.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η κορεατική μάρκα θα διευρύνει την ηλεκτρική σειρά IONIQ με 11 νέα σχέδια τα επόμενα οκτώ χρόνια. Αυτά θα συμμορφωθούν με το πρώτο σχέδιο από το sub-brand, το Ioniq 5, το οποίο πήρε το αυτοκίνητο αποκαλύψει το όχημα της χρονιάς τιμά πέρυσι. Ένα Saloon Ioniq 6 θα είναι το επόμενο, καθώς και έχουμε ήδη καταστήσει τον αντίπαλο Tesla Design 3 σε πρωτότυπη μορφή, πριν από την απελευθέρωση αργότερα φέτος. Το όχημα παραγωγής θα αντληθεί σε μεγάλο βαθμό από το εντυπωσιακό όχημα ιδεών Hyundai Prophecy που παρουσιάζεται στη Γενεύη το 2020.

BMW IX3 vs Hyundai Ioniq 5 VS Volvo XC40 Recharge: 2021 Ομάδα δοκιμών δοκιμής

Μετά από αυτό, ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV βρίσκεται σε εξέλιξη, στο καλούπι της Hyundai Seven Idea που εκτίθεται στην περασμένη χρονιά LA Car Show. Αυτό θα ονομαστεί το Ioniq 7, καθώς και αναμένουμε ότι το όχημα παραγωγής θα ευθυγραμμιστεί προσεκτικά με το BOLD, επιβάλλοντας επτά έννοια. Το εσωτερικό του διαστημικού σήματος του αυτοκινήτου του αυτοκινήτου δεν θα φτάσει στο τελικό αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να προσφέρει καθίσματα τριών σειρών όταν εμφανίζεται το 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *