Τώρα μπορείτε να πάρετε το σοφό Fortwo καθώς και το Forfour σε μαύρο και λευκό


Δύο νέα επίπεδα εξειδικευμένης έκδοσης, Edition White καθώς και Edition Black, έχουν αποκαλυφθεί για το Smart Fortwo καθώς και για τα αυτοκίνητα της πόλης Forfour . Και οι δύο δαπάνες προδιαγραφών από £ 12.360 για το διήμερο Fortwo καθώς και από £ 12.855 για το μεγαλύτερο Forfour.
Τα νέα διακοσμητικά βασίζονται στο υπάρχον πρωταρχικό μοντέλο, καθώς και στις συσκευές από το μητροπολιτικό στυλ καθώς και τα πακέτα premium, συμπεριλαμβανομένου ενός δερμάτινου τιμονιού, των πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα, των τροχών μαύρου κράματος 16 ιντσών, ενός χρωμίου, καθώς και μεγαλύτερες καμάρες τροχών. Οι μαύρες και οι λευκές διακοσμήσεις κοστίζουν £ 895 πολύ περισσότερο από ένα ισοδύναμο πρωταρχικό αυτοκίνητο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα οχήματα της πόλης για αγορά τώρα
Άλλα βασικά σετ και στα δύο σχέδια περιλαμβάνουν το SAT-NAV, το ρυθμιζόμενο τιμόνι ύψους, καθώς και το κάθισμα του οδηγού, τους θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέφτες, τους αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων καθώς και τα χρωματισμένα παράθυρα στο Forfour.
Όπως μπορείτε να περιμένετε, τα σχέδια White Edition παίρνουν ένα πλήρες λευκό σχέδιο βαφής καθώς και το Black Edition είναι εντελώς μαύρο – αν και εάν πληρώσετε £ 100, μπορείτε να πάρετε το τμήμα L του Bodywork που είναι μέρος του ενισχυμένου κτιρίου του αυτοκινήτου άσπρο.
Οι κινητήρες καθώς και τα κιβώτια ταχυτήτων παραμένουν οι ίδιοι: μπορείτε να επιλέξετε από βενζινοκινητήρα 70bhp 1,0 λίτρων ή 900cc 89bhp εφοδιασμένο με ένα εγχειρίδιο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.
Είστε οπαδός του Wise Fortwo ή Forfour; Ας καταλάβουμε γιατί παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *