Ο Sir Ralf Speth παραιτείται ως διευθύνων σύμβουλος της Jaguar Land Rover


Jaguar Land Rover, Sir Ralf Speth, επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από το ρόλο του στο τιμόνι του μεγαλύτερου κατασκευαστή αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Μια συνεδρίαση του συμβουλίου έκτακτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε το πρωί της 30ης Ιανουαρίου για να επικυρώσει την απόφαση. Ο Speth επιβεβαίωσε επίσης στη συνάντηση ότι θα υιοθετήσει ανώτερο ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της μητρικής εταιρείας της JLR, Tata Motors και θα παραιτηθεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της JLR τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα στοιχεία παραγωγής αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, φορτηγών και κινητήρων πέφτουν
Μετά την ανακοίνωση σχετικά με τη συνταξιοδότησή του, ο Sir Ralf Speth δήλωσε: “Αισθάνομαι πολύ τίμησε να συνεργαστώ με πολλούς αφοσιωμένους και δημιουργικούς ανθρώπους, τόσο μέσα όσο και έξω από το JLR. Έχουμε αυξήσει το Jaguar και το Land Rover. Θέλω να σας πω ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και τη δέσμευσή τους.
“Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που κέρδισαν πολλαπλές βραβευμένες και θα συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε με τον καλύτερο αγωγό νέων, καινοτόμων προϊόντων που είχαμε ποτέ. Προσωπικά, ανυπομονώ για νέες και συναρπαστικές προκλήσεις. ”
Στα δέκα χρόνια του ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο Speth είχε μια βόλτα με την επιχείρηση. Οι τεράστιες επενδύσεις στο προϊόν είδαν σημαντικά κέρδη, ειδικά σε όλη την επιχείρηση Range Rover, με τις πωλήσεις να ανθίζουν στην Κίνα και στις ΗΠΑ να συμβάλλουν στη βελτίωση της JLR σε περιουσίες. Αυτό οδήγησε σε μεγάλες αυξήσεις του εργατικού δυναμικού και των επενδύσεων σε εργοστάσια στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *