«Είναι μια χρυσή εποχή για τα χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που είναι ακριβώς όπως καινούργια»


προειδοποίηση! Τα ετήσια χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα και τα βραβεία φορτηγών της χρονιάς μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να ξοδέψετε χρήματα – σίγουρα κάνει για μένα. Αυτά τα βραβεία δεν είναι μόνο ανάμεσα στα πιο διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κρίνουμε, ωστόσο η συνειδητοποίηση των εκπληκτικών αυτοκινήτων και φορτηγών προσφέρονται τώρα για ένα κλάσμα του αρχικού τους κόστους μπορεί επίσης να βάλει ένα σοβαρό βαθούλωμα στο τραπεζικό σας υπόλοιπο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Είναι πάντα οι μεγαλύτεροι υποψήφιοι που παρέχουν τον μεγαλύτερο πειρασμό-όπως ένα Audi R8 για κάτω από £ 35.000, ένα Volvo S90 για £ 18.000 ή, το προσωπικό μου φαβορί, μια υπέροχη πενταετή Mercedes S-Class για το κόστος ενός νέου Nissan Qashqai.

Τα καλύτερα χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά τώρα

Τα γενικά μας χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα και το φορτηγό της χρονιάς είναι το πιο προσιτό – ωστόσο όχι λιγότερο εξειδικευμένο – το Citroen C3 Aircross, ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό που καταλαβαίνω καλά, αφού υπάρχει κάποιος που κάθεται στο δρόμο μου αυτή τη στιγμή. Το νοικοκυριό Fowler ζει με το δροσερό Citroen για 18 μήνες μέχρι τώρα, καθώς και ότι πρόκειται να είναι ένα δύσκολο αυτοκίνητο και φορτηγό για να αντικατασταθεί όταν πηγαίνει πίσω στην επιχείρηση μίσθωσης στις αρχές του επόμενου έτους. Ωστόσο, θα κάνει μια ρωγμή που χρησιμοποιείται για την αγορά για κάποιον, με εμφάνιση που είναι ακόμα τρέχοντα, καθώς και εστίαση στην άνεση που είναι κατάλληλη για μεταφορά των νοικοκυριών.
Είμαστε σε μια χρυσή εποχή για τα χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα και τα φορτηγά αυτή τη στιγμή. Οι αγοραστές έχουν αποκομίσει τα οφέλη των βελτιώσεων στην ποιότητα, την τεχνολογία, την αποτελεσματικότητα καθώς και την ασφάλεια στα νέα σχέδια τα τελευταία χρόνια, καθώς και αυτά τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά φιλτράρονται στον δεύτερο χώρο.
Αλλά η αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών βρίσκεται σε περίεργο μέρος. Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, η λήψη ενός νέου σχεδίου είναι δύσκολη, με μετοχές σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών – καθώς και δεν είναι πολύ πιο εύκολο στην χρησιμοποιούμενη αγορά. Με λιγότερα νέα αυτοκίνητα και φορτηγά που πωλούνται, η συνηθισμένη ροή των μερικών ανταλλαγών στον τομέα του δεύτερου χεριού δεν υπάρχει ούτε εκεί. Εκτός από αυτό που συμμορφώνεται με ON από πανδημία θέματα κατά το παρελθόν έτος ή έτσι, με τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων πολύ κάτω πέρυσι-και πάλι, δηλαδή λιγότερες μερρές που έρχονται για τους χρησιμοποιημένους αγοραστές.
Σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να εργαστείτε λίγο πιο δύσκολο για να ανακαλύψετε αυτό το αυτοκίνητο ονείρου, ωστόσο είναι ακόμα εκεί έξω, με προσφορές να γίνουν.

Ελέγξτε τα καλύτερα χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *