Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα περιλαμβάνουν μόνο το ένα τοις εκατό του τμήματος για το στόλο μεταφοράς


Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα περιλαμβάνουν ένα απλό τοις εκατό του στόλου του Τμήματος για τις Μεταφορές (DFT), έχει αποκαλυφθεί.
Το DFT τρέχει ένα στόλο 1.860 οχημάτων, εκ των οποίων μόνο 22 είναι εντελώς ηλεκτρικά, ενώ τα 134 είναι υβρίδια, 43 είναι βενζίνη καθώς και 1.326 είναι ντίζελ – τα άλλα 335 αυτοκίνητα αναφέρονται ως μοτοσικλέτες καθώς και εμπειρογνώμονες – Οχήματα, όπως φορτηγά.

Όλα τα υπουργικά οχήματα είναι ηλεκτρικά μέχρι το 2030

Η κυβέρνηση δήλωσε προηγουμένως ότι όλα τα υπουργικά της οχήματα θα είναι εντελώς ηλεκτρικά μέχρι το 2030, με τουλάχιστον το ένα τέταρτο του συνολικού στόλου να αποτελείται από EVs μέχρι το 2022. Το DFT δήλωσε ότι είχε ολοκληρωμένη βοήθεια σε όλα τα άλλα τμήματα για το πώς να αλλάξουμε σε στόλους μηδενικών εκπομπών, ωστόσο αυτά τα δεδομένα – τα οποία προέρχονται από την ευελιξία της έρευνας Info (FOI) που διεξάγεται από ειδήσεις υψηλής ποιότητας αέρα – τηλεφωνικές κλήσεις για την εξέλιξη της.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στην απόκριση FOI, το DFT αναφέρεται σε όλα τα ηλεκτρισμένα αυτοκίνητά της ως εξαιρετικά χαμηλή εκπομπή, παρόλο που αυτή η ταξινόμηση περιελάμβανε μια σειρά από μέτρια υβρίδια, τα οποία δεν μπορούν να οδηγηθούν χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια, ενώ τα υβρίδια plug-in έχουν μόνο εξαιρετικά Περιορισμένη ηλεκτρική ποικιλία, καθώς και εξακολουθεί να εξαρτάται κυρίως από μια εσωτερική μηχανή καύσης.
Ο Greg Archer, διευθυντής του Ηνωμένου Βασιλείου του Ευρωπαίου Πιστεύουν ότι η Tank Tank & Environment και το περιβάλλον της Air High είναι ότι η DFT είχε σημειώσει «αξιολύπητη πρόοδο».
“Υπάρχει ένα βουνό για να αναρριχηθεί για να ικανοποιήσει την φιλοδοξία ότι το ένα τέταρτο των οχημάτων θα πρέπει να είναι ηλεκτρικό μέχρι το 2022”, σχολίασε. “Το τμήμα προσπαθεί ακόμη και να καλύψει την αποτυχία του, μετρώντας λανθασμένα τα μέτρια υβριδικά οχήματα ως εξαιρετικά χαμηλά οχήματα εκκένωσης. Το DFT θα έπρεπε να οδηγήσει με παράδειγμα, καθώς και να λειτουργεί μόνο τα αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών έως το 2025.
“Πέντε χρόνια μετά την καταστροφή του Dieselgate, καθώς και πάνω από το 70 % των αυτοκινήτων που λειτουργούν από την DFT καθώς και τις εταιρείες της είναι ντίζελ”.
Πρόσθεσε: “Είναι καιρός για μια συνολική αναβάθμιση των πρακτικών προμηθειών του τμήματος. Θα έπρεπε να οδηγούν τη μετατόπιση στα καθαρά οχήματα, χωρίς να κρέμονται στο παρελθόν. ”
Πιστεύετε ότι πολύ περισσότερα αυτοκίνητα DFT πρέπει να είναι ηλεκτρικά; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *