Η Mercedes B-Class Facelift στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού


Αυτή είναι η νέα Mercedes B-Class, η οποία έχει κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της σε εκδήλωση μπροστά από το Παρίσι. Οι τροποποιήσεις στο όχημα Facelifted περιλαμβάνουν τροποποιημένη εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία στο αυτοκίνητο, καθώς και αναθεωρημένο εύρος κινητήρα. Είναι προς πώληση τώρα, πριν από το χτύπημα των εκθεσιακών χώρων το Νοέμβριο, καθώς και το κόστος ξεκινά τώρα από £ 22.575.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Παράλληλα με τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, υπάρχει τώρα μια ευρύτερη επιλογή κινητήρων, με την παραλλαγή βενζίνης B200 να ενωθεί στην περιοχή. Σε αντίθεση με το ισοδύναμο Diesel CDI, αυτό είναι ο μπροστινός τροχός online, καθώς και ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1,6 λίτρων δημιουργεί 154bhp καθώς και ροπή 250nm-μεγάλη για 8,4 δευτερόλεπτα 0-62mph χρόνο καθώς και μέγιστη ταχύτητα 136mph.
Ο κατασκευαστής έχει επίσης εκτεθεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την εντελώς ηλεκτρική έκδοση της Β-κλάσης (Badged B-Class Electric Drive) που θα συμμετάσχει επίσης στην περιοχή. Σε πλήρη χρέωση, η επιχείρηση δηλώνει ότι το όχημα θα έχει μια ποικιλία από μόλις 140 μίλια. Μια ισχύς ισχύος 177bhp σημαίνει ότι θα καλύψει 0-62mph σε μόλις 7,9 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, δεν υπήρχαν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα προσφερθεί η ηλεκτρική έκδοση στους αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου.
Αυτό συνδυάζεται με το κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων ως πρότυπο, στο οποίο το Guise 50.4mpg καθώς και το 130g/km CO2 είναι προφανώς δυνατό, ενώ το προαιρετικό αυτόματο επτατάχυτο θα χτυπήσει 52,3 mpg καθώς και 125g/km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *