Η κυβέρνηση δήλωσε ότι σχεδιάζει την αύξηση της εργασίας καυσίμου πετρελαίου ντίζελ


Ο καγκελάριος αναφέρεται ότι σχεδιάζει μια αύξηση 1P ανά λίτρο στην εργασία καυσίμου για όλους τους οδηγούς ντίζελ στον προϋπολογισμό αυτής της εβδομάδας, σύμφωνα με νέες εκθέσεις.
Ο Σύνδεσμος Λιανικής Βενζίνης έχει δηλώσει μια πηγή κοντά στον καγκελάριο έχει επαληθεύσει ότι το Υπουργείο Οικονομικών επιδιώκει να αυξήσει την εργασία καυσίμου ντίζελ από 1ppl από 57.95ppl σε 58.95ppl. Την ίδια στιγμή, ο καγκελάριος Philip Hammond δηλώνεται ότι σχεδιάζει να μειώσει την εργασία βενζίνης κατά 1ppl. Το PRA δηλώνει ότι το βήμα θα δικαιολογείται χρησιμοποιώντας τη συζήτηση υψηλής ποιότητας αέρα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι ειδήσεις προκάλεσαν πάνω από 30.000 διαδηλωτές να στείλουν e-mail τον καγκελάριο τις τελευταίες 48 ώρες, σύμφωνα με την ομάδα εκστρατείας Fairfueluk. Ο Σύνδεσμος Λιανικής Βενζίνης εκτιμά ότι η αύξηση των εργασιών καυσίμων μπορεί να κάνει το Υπουργείο Οικονομικών πρόσθετων £ 800 εκατομμυρίων ετησίως.
Ο Brian Madderson, πρόεδρος της PRA, δήλωσε: “Μαζί με άλλες εμπορικές ενώσεις, προειδοποιήσαμε συνεχώς τον καγκελάριο ενάντια σε ένα τέτοιο οικονομικά παλινδρομικό βήμα, καθώς θα προωθήσει το κόστος για τους καταναλωτές καθώς και για τις ασυνήθιστες που ήδη πάσχουν από πληθωρισμό σε ύψος πέντε ετών”.
Κυβερνητικός προγραμματισμός φόρος πωλήσεων ντίζελ επίσης
Το επερχόμενο σχέδιο προϋπολογισμού του φθινοπώρου πιθανότατα θα δουν τους αγοραστές νέων αυτοκινήτων και φορτηγών πετρελαιοκινητήρων που πλήττονται από τις φορολογικές αυξήσεις, σύμφωνα με τους νομισματικούς χρόνους.
Το έγγραφο αναφέρει ότι η κυβέρνηση βοηθά να έχει δηλώσει τον καγκελάριο του υπουργείου Οικονομικών, Philip Hammond, θεωρεί ότι ενισχύει τις εισφορές στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων και φορτηγών πετρελαιοκίνητων ως το καλύτερο μονοπάτι για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του προϋπολογισμού που καθορίζονται από το σχέδιο Clean Air, ένα σχέδιο αντιγράφου του που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με το σχέδιο, η κυβέρνηση θα απαγορεύσει την πώληση αποκλειστικά βενζίνης ή πετρελαιοκινητήρων και φορτηγών έως το 2040, για να εξασφαλίσει ότι κάθε νέα αυτοκίνητα και φορτηγά που προσφέρονται στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι ηλεκτρικό ή υβριδικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *