Ο διάδοχος του Lamborghini Aventador προσδιορίστηκε μπροστά από το 2023 εκτόξευση


Η αντικατάσταση του Lamborghini για το Aventador βρίσκεται υπό δοκιμές και αυτή είναι η καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα στο επερχόμενο Hypercar.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, υπαινίσσεται ότι το επόμενο ναυαρχικό supercar της εταιρείας (το 2023) θα έρθει με ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης καθαρού φύλλου V12 και αυτά τα νέα πλάνα κατασκοπείας δείχνουν ότι θα διατηρήσει το σχεδιασμό του Big Lamborghinis της σιαγόνας του Big Lamborghinis του προηγούμενου δεκαετίες.

Πρώτο Lamborghini Electric Automobile που οφείλεται στα μέσα της δεκαετίας του 2020

Ένα κλασικό σχήμα σφήνας είναι διάσημο σε όλη την έκταση, με γωνιακή μύτη, χαμηλή γραμμή οροφής και μακρύ πίσω κατάστρωμα. Φαίνεται επίσης ότι το νέο αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου στο πίσω μέρος σε σύγκριση με το μέτωπο, όπως ακριβώς και το Aventador.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα κλασικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού Lamborghini, όπως οι αιχμηροί κάτοπτρα πτέρυγας, μια διπλή φώτα και τα τραπεζοειδή φώτα φρένων που διαθέτουν όλα σε αυτό το δοκιμαστικό αυτοκίνητο. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια ρύθμιση quad-exhaust και ένας ουσιαστικός διαχύτης.
Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα έβαζε τον κινητήρα V12 του Aventador να βγει από το βοσκότοπο μετά την παραγωγή του 769BHP LP 780-4 Ultimae Special Edition, σηματοδοτώντας την έναρξη της φιλοδοξίας της μάρκας να ξεκινήσει ένα πλήρως υβριδισμένο εύρος αυτοκινήτων το 2023.
6

Θεωρήθηκε ότι η ώθηση του Lamborghini προς την ηλεκτροκίνηση θα μπορούσε να έχει τελειώσει τη σχέση της μάρκας με τον κινητήρα V12, φέρνοντας μείωση και υπερσυμπίεση με αυτό. Ωστόσο, ο Winkelmann έχει εξετάσει ότι επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμβεί.
Επίσης, πρότεινε ότι ο υβριδικός κινητήρας που προορίζεται για τη νέα ναυαρχίδα του Lamborghini δεν θα μοιραστεί κανένα κοινό στοιχείο με την περιορισμένη έκδοση 808bhp Sian Hybrid Supercar, με την επιχείρηση να σχεδιάζει έναν εντελώς νέο κινητήρα V12, μπαταρία και υβριδικό σύστημα.
Σε συνέντευξή του στο Autoblog, ο Winkelmann δήλωσε: “Η τεχνολογία είναι διαφορετική, είναι ένας εντελώς νέος κινητήρας, ένα εντελώς νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης, μια νέα μπαταρία, όλα είναι εντελώς νέα. Δεν υπάρχει τίποτα έξω από το Sián ή έξω από το Aventador. ”
Ωστόσο, όπως και οι προκατόχοι του, ο Winkelmann δήλωσε ότι θα εξακολουθεί να έχει τετρακίνηση, ενεργό αεροσκάφη, τετρακίνητο σύστημα διεύθυνσης και να κατασκευαστεί από ίνες άνθρακα.
Η Lamborghini σχεδιάζει να πάει all-in στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης, με στόχο να έχει τουλάχιστον ένα υβριδικό κινητήρα σε όλα τα αυτοκίνητά του μέχρι το 2024. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας, πρέπει επίσης να δούμε το πρώτο καθαρό ηλεκτρικό όχημα της μάρκας.

Είστε εκστατικοί για να δείτε το επόμενο Supercar Lamborghini; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *