Η Honda ανακοινώνει το νέο SUV για το 2023


Η Honda εξέθεσε τα σχέδιά της για ένα νέο SUV να καθίσει μαζί με το HR-V, CR-V καθώς και το E: NY1. Τα νέα αυτοκίνητα και το φορτηγό θα καταλαμβάνουν τον τομέα SUV του C-Segmay, ανταγωνίζοντας αυτοκίνητα και φορτηγά όπως το Toyota RAV4, το Nissan Qashqai καθώς και το Kia Sportage.
Η δήλωση έγινε μαζί με μια προεπισκόπηση του επερχόμενου πρωτότυπου E: NY1, το οποίο θα γίνει προσφέρονται ως πλήρες EV. Σε αντίθεση με αυτά τα αυτοκίνητα και το φορτηγό, το νέο ανώνυμο SUV θα είναι μόνο υβριδικό μόνο επειδή η Honda δηλώνει ότι πιστεύει ότι η υβριδική δύναμη εξακολουθεί να έχει ένα ρόλο να διαδραματίσει στη μείωση των εκπομπών CO2 καθώς και να βοηθήσει τους πελάτες να μετατοπίζονται σε οδήγηση μηδενικών εκπομπών.

Νέα αναθεώρηση πρωτότυπου Nissan Qashqai E-Power Prototype

Οι ειδικές επιλογές μετάδοσης κίνησης δεν έχουν εκτεθεί, ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς σύστημα τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων υβριδίου E: HEV στο επερχόμενο Civic-κάνοντας 181bhp καθώς και ροπή 315nm. Αυτό θα συνδυαστεί με την αυτόματη μετάδοση σταθερής ταχύτητας της Honda.
Διαφήμιση – Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο εσωτερικό του, είναι πιθανό να δούμε την οθόνη ψηφιακής κλήσης 10,2 ιντσών της Honda μαζί με μια οθόνη αφής εννέα ιντσών καθώς και το σύστημα θορύβου Bose 12 ηχείων για μοντέλα κορυφαίων Spec.
Μιλώντας στη δήλωση Honda Motor Europe, ανώτερος αντιπρόεδρος, ο Tom Gardner δήλωσε: “Το 2023 η Honda θα διευρύνει περαιτέρω τη διαθεσιμότητα του E: HEV πλήρη υβριδική καινοτομία με την εισαγωγή ενός ολοκαίνουριου SUV του C-Segmay.
“Καθισμένος μαζί με το υπάρχον HR-V της Honda καθώς και το CR-V, καθώς και το ολοκαίνουργιο E: NY1, αυτό το αυτοκίνητο και το φορτηγό θα προσφέρουν μια επιτακτική επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν μια σπορ, δυναμική, πλήρους υβριδίου. ”
Τα σκίτσα απεικονίζουν το νέο SUV με μερικά τυπικά χαρακτηριστικά Honda Style όπως οι ομαλοί προβολείς καθώς και το καμπύλο πίσω φως που μοιάζουν με τα νέα Civic’s. Η μπροστινή μάσκα είναι μια απόκλιση από το σύγχρονο στυλ Honda καθώς και υπάρχουν μερικές κομψές πλευρικές αεραγωγές, καθώς και ευρείες καμάρες για να τονίσουν τη στάση του αυτοκινήτου. Στο πίσω μέρος δεν υπάρχουν αεραγωγοί, καθώς και μόνο ένα μικρό σπόιλερ που αντιστοιχεί στη γενική άθικτη εμφάνιση.
Το νέο SUV Honda θα εισαγάγει το 2023, καθώς μπορούμε να αναμένουμε ότι η τιμολόγηση θα ξεκινήσει από περίπου £ 30.000 για να μετατοπιστεί μεταξύ του HR-V καθώς και του ολοκαίνουργιου CR-V.
Ελέγξτε όλα όσα απαίτηση να κατανοήσετε στο νέο SUV Tonale του Alfa Romeo εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *