Η Hyundai επιβεβαιώνει την ανάπτυξη του νέου αθλητικού αυτοκινήτου «Halo»


Το νέο εμπορικό σήμα της απόδοσης της Hyundai θα αναπτύξει το δικό της αυτόνομο όχημα, ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας υψηλής απόδοσης και η Motorsport Thomas Schemera έχει επιβεβαιώσει.
Η εισαγωγή της Hatch και Fastback, μαζί με το Velsoter n, το οποίο δεν θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι η “ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των οχημάτων n”, σύμφωνα με το Schemera.
Διαφήμιση – σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα οχήματα απόδοσης που πωλούνται
Το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη της μάρκας N είναι ένα παραληρμένο, αυτόνομο μοντέλο. Προστέθηκε Schemera: “Η όλη ιδέα είναι να ενισχύσει το σήμα Hyundai, για να φέρει πολύ περισσότερη συγκίνηση.
“Μπορώ να σας πω το Albert Biermann [Hyundai Engineering Boss] και εγώ σκέφτονται για καυτά πράγματα και έχουν κάποιες έννοιες στον αγωγό για ένα μοντέλο Halo – να ξεκουραστείτε ότι έρχονται με κάτι.”
Αυτόματη έκφραση κατανοεί ότι εξακολουθεί να υπάρχει εσωτερικό επιχείρημα εντός της εταιρείας ως προς το τι θα έπρεπε να είναι το μοντέλο «Halo». Είτε αυτό παίρνει μορφή ως ένα αθλητικό αυτοκίνητο δύο θέσεων ή ένα σαλόνι επιδόσεων όπως η Kia Stinger συζητείται ακόμα. Το μοντέλο, ως αποτέλεσμα, είναι ακόμα αρκετά χρόνια μακριά από την παραγωγή.
Ο Biermann έχει επίσης διευκρινίσει σχέδια που θα συμμετάσχουν στην ανάπτυξη νέων σχεδίων από την αρχή, οπότε η διαδικασία των βασικών προϊόντων της HYUNDAI HYUNDAI σε σχέδια n είναι εξορθολογισμένη. Αυτή η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει με την επόμενη γενιά Supermini I20.
Η Hyundai εισήγαγε το εμπορικό σήμα N με την ιδέα RN30 (απεικονίζεται) στο 2015 Frankfurt Motor Show.
Είστε ενθουσιασμένοι από την προοπτική ενός μοντέλου Halo N από το Hyundai; Ας γνωρίζουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *