Το νέο 2022 Lamborghini Urus Facelift Sheds μεταμφιέζεται σε νεώτερες πυροβολισμούς κατασκοπείας


Μια ανανεωμένη έκδοση του Urus Lamborghini βρέθηκε υπό δοκιμές ψυχρού καιρού στον κύκλο της Αρκτικής πριν από την εισαγωγή του αργότερα το 2022.
Ενώ η ενημερωμένη δοκιμή του Urus στο Nurburgring πέρυσι χρησιμοποίησε βαριά καμουφλάζ, αυτό το πρωτότυπο είναι πρακτικά αδιαμφισβήτητο, παρέχοντας μια πολύ σαφέστερη ματιά στις αναθεωρήσεις styling του Lamborghini.

Τέλος μιας εποχής: Οδήγηση του τελευταίου από τη βενζίνη Lamborghinis

Ο αντίπαλος Aston Martin DBX έχει κερδίσει ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού μέτριων αναθεωρήσεων. Οι προσλήψεις σχήματος πιρουνιού έχουν φύγει, καθώς και η Lamborghini έχει αλλάξει την παλιά μάσκα ψυγείου αυγού για ένα ευκολότερο σχέδιο. Οι εξωτερικοί αγωγοί αέρα έχουν αναδιαμορφωθεί επίσης, αναπτύσσοντας ένα ζευγάρι τρίγωνα που δείχνουν προς τα μέσα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Παρακάτω, υπάρχει ένας φρέσκος διαχωριστής, καθώς και παραπάνω, μπορεί να δει ένα ζευγάρι νέων αεραγωγών. Στο άλλο άκρο του αυτοκινήτου, υπάρχει ένας ακόμη νέος προφυλακτήρας που διαθέτει αεραγωγοί πίσω από τις καμάρες του πίσω τροχού.
21

Είμαστε ακόμα για να δούμε το ενημερωμένο εσωτερικό του SUV, ωστόσο αναμένουμε ότι θα λάβει κάποια καθίσματα, ένα τροποποιημένο αθλητικό τιμόνι καθώς και ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας. Όλες οι αναβαθμίσεις θα έπρεπε επίσης να φέρουν ώθηση σε σχέση με την τιμή εκκίνησης £ 160.000 £ 160.000.
Όταν ο Urus αποκαλύφθηκε το 2017, ο Lamborghini υπαινίσσεται ότι μια υβριδική έκδοση που ήταν υβριδική έκδοση ήταν σε εξέλιξη. Η αναζωογόνηση του μέσου κύκλου του αυτοκινήτου θα ήταν ο κατάλληλος χρόνος για να εισαγάγει το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης, ωστόσο σύμφωνα με το νέο σχέδιο ηλεκτροδότησης του Lamborghini, το πρώτο plug-in υβριδικό αυτοκίνητο της μάρκας δεν θα εμφανιστεί μέχρι το 2023, οπότε είναι πιθανό να βρει λίγο Μετά την ενημέρωση της μέσης ζωής.
Καθώς ο Urus μοιράζεται την πλατφόρμα της με την Porsche Cayenne, η Lamborghini θα χειριζόταν πιθανώς το σύστημα V8 4.0 λίτρων που χρησιμοποιείται από το Cayenne Turbo S E-Hybrid. Το σύστημα αυτό θα παρέχει στο URUS ένα supercar-baiting 671bhp καθώς και 900nm ροπής, ενώ έριξε τις εκπομπές CO2 σε περίπου 90g/km.
Το 650bhp twin-turbocharged 4.0-λίτρων V8 του παρόντος αυτοκινήτου θα είναι σε απευθείας σύνδεση-αν και παραμένει για να δούμε αν οι μηχανικοί του Lamborghini θα αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερη απόδοση από τη μονάδα, με την ίδια ακριβώς μέθοδο που έκαναν με το Facelift Huracan Supercar.
Κάντε κλικ εδώ για την καταχώρισή μας για τα ταχύτερα SUV στον κόσμο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *