Η Uber επαναλαμβάνει τις δοκιμές αυτο-οδήγησης οχημάτων μετά από ατύχημα της Αριζόνα


uber επανέλαβε το πρόγραμμα δοκιμών αυτο-οδήγησης οχημάτων τρεις ημέρες μετά από ένα επικεφαλίδα που αρπάζει το ατύχημα στο Tempe, Arizona, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα προσαρμοσμένα Volvo XC90 που έφερε το πρόγραμμα για να σταματήσει .
• Αυτοκίνητα αυτοκίνητα: Ό, τι απαιτείτε να γνωρίζετε
Σύμφωνα με το Reuters, η Uber έφερε μια «σύντομη έρευνα» στο περιστατικό πριν από την παροχή των δοκιμών – που επί του παρόντος παίρνοντας τοποθεσία στις αμερικανικές πόλεις του Tempe, του Σαν Φρανσίσκο καθώς και του Πίτσμπουργκ – της φιλικής προς το περιβάλλον σημαίας για να συνεχιστεί.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το ατύχημα, το οποίο περιελάμβανε ένα Volvo XC90 εξοπλισμένο με εξοπλισμό αυτο-οδήγησης, είδε το SUV να αναβοσβήνει στο πλευρό του μετά από μια σύγκρουση με ένα ακόμη αυτοκίνητο. Το ατύχημα συνέβη, παρόλο που οι αναφορές υποδηλώνουν ότι υπήρχαν δύο μηχανικοί ασφαλείας στον τροχό που προετοίμασε να αναλάβει τον έλεγχο. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ως αποτέλεσμα του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις περιφερειακές αρχές στο Tempe της Αριζόνα, το άλλο όχημα περιελάμβανε “απέτυχε να αποδώσει” στο Volvo σε αριστερή στροφή, καθώς και το Uber Automobile δεν ήταν υπαιτιώδες στο ατύχημα. Ωστόσο, το περιστατικό είναι μόνο ένας από τους αριθμούς σε μια σκληρή εβδομάδα για την παγκόσμια μάρκα με τα πόδια, με τις αρχές των αφεντικών να ανησυχούν από ιστορίες σχετικά με τις πρακτικές του εργασιακού περιβάλλοντος.
• Χαρακτηριστικό: Ακριβώς πώς να αποκτήσετε μια εργασία ως οδηγός Uber
Σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος της Uber δήλωσε ότι “συνεχίζουμε να εξετάζουμε αυτό το περιστατικό καθώς και να επαληθεύσουμε ότι δεν είχαμε επιβάτες πίσω στο όχημα”. Επί του παρόντος, μόνο οι δοκιμές αυτο-οδήγησης της Αριζόνα έχουν σταματήσει ενώ πραγματοποιείται έρευνα.
Τι πιστεύετε ότι τα οχήματα αυτο-οδήγησης ελέγχονται σε δημόσιους δρόμους; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *