Η πρώτη εγγύηση μόνο για τα μέρη του κόσμου εκτοξεύει


μια νέα εγγύηση μόνο για ανταλλακτικά, παρέχοντας κάλυψη για τους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να φροντίσουν τα ίδια τα αυτοκίνητά τους, έχουν ξεκινήσει. Επειδή η εγγύηση εγγυάται μόνο τα εξαρτήματα, οι τιμές είναι πιθανό να είναι χαμηλότερες από τις συμβατικές εγγυήσεις που πληρώνουν και για τα δύο σπασμένα εξαρτήματα και την εργασία που απαιτείται για την επίλυσή τους.
Το πρόγραμμα είναι μια κοινή προσπάθεια από την εγγύηση, την κάλυψη της κατάρρευσης και τον ασφάλειο πάροχο της Motoreasy και τον εκδοτικό εργαστήριο Haynes Haynes. Οι πελάτες διαθέτουν ένα δωρεάν εγχειρίδιο Haynes για το αυτοκίνητό τους, καθώς και τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την επίλυση οποιωνδήποτε ελαττωμάτων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Συμβουλές για εγγύηση αυτοκινήτου: Εξηγείται η εγγύηση του κατασκευαστή και οι εκτεταμένες εγγυήσεις
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Haynes προσφέρει επίσης μια βιβλιοθήκη για τα μαθήματα βίντεο για περισσότερα από 2.000 εργασίες συντήρησης που λέγεται ότι ισχύουν για 11 εκατομμύρια αυτοκίνητα που βρίσκονται επί του παρόντος στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η πολιτική παρέχει επίσης μειωμένη πρόσβαση στο δίκτυο της Motoreasy με 10.000 γκαράζ σε περίπτωση επισκευής αποδεικνύεται ότι είναι πέρα ​​από το επίπεδο τεχνικών δεξιοτήτων των ιδιοκτητών.
Η εγγύηση αρχίζει με έναν δωρεάν αρχικό έλεγχο υγείας, μετά την οποία καλύπτονται προβλήματα σχετικά με την υπερθέρμανση, τον κλιματισμό, τις εκπομπές, την ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο και το SAT NAV, καθώς και τις αποτυχίες που εντοπίζονται κατά τη διάρκεια της MOT και την εξυπηρέτηση ή την ανάκαμψη.
Ο Duncan McClure Fisher, ιδρυτής της Motoreasy, σχολίασε: “Η Moadeasy βοηθά στην αντικατάσταση των εξαρτημάτων, ενώ ο Haynes προσφέρει την εικόνα για το πώς να τους ταιριάζει – είναι η τέλεια συνεργασία για την ειρήνη του μυαλού.
“Η Moadeasy υπάρχει για να καταστεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων των μελών λιγότερο αγχωτική και πιο οικονομικά προβλέψιμη. Αυτό συμπληρώνεται απόλυτα από τη φήμη του Haynes για την παροχή στον αυτοκινητιστή με ανεκτίμητη υποστήριξη για πάνω από 50 χρόνια, βοηθώντας να διατηρήσουν τα οχήματα στο δρόμο χωρίς να ξοδεύουν περιουσία για επισκευές.
“Μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια εξελισσόμενη λύση που είναι ιδανική για την ενθάρρυνση των βασικών δεξιοτήτων συντήρησης αυτοκινήτων και την προσφορά έμπειρης μηχανικής πολύτιμης υποστήριξης”.
Ο Jeremy Yates στρογγυλός, Διευθύνων Σύμβουλος της Haynes, πρόσθεσε: “Αυτή η συνεργασία επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι λάτρεις των αυτοκινήτων μπορούν να προστατευθούν από το σπειροειδές κόστος των δαπανηρών επισκευών και η υποστήριξη της Motoreasy και του Haynes κάνει τη συντήρηση των οχημάτων και την επιδιόρθωση μιας πολύ λιγότερο τρομακτικής προοπτικής.
“Τα εργαστήρια Haynes έχουν απογυμνωθεί και τεκμηριωθεί πάνω από 300 μοντέλα οχημάτων για να βοηθήσουν τους οδηγούς. Μια εγγύηση μόνο για τα μέρη είναι μια μεγάλη, οικονομικά αποδοτική πρωτοβουλία που αποτελεί επέκταση του έργου του Haynes, την οποία είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε “.

Πιστεύετε ότι μια εγγύηση μόνο για ανταλλακτικά είναι καλή ιδέα; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *