Η Tesla Cybertruck καθυστέρησε μέχρι τουλάχιστον το 2023


Tesla Boss Elon Musk επιβεβαίωσε ότι η αμερικανική εταιρεία δεν θα ξεκινήσει νέα αυτοκίνητα το 2022, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου Cybertruck, το οποίο έχει καθυστερήσει μέχρι το 2023 το νωρίτερο.
“Δεν θα εισαγάγουμε νέα μοντέλα αυτοκινήτων φέτος, δεν θα είχε νόημα επειδή θα εξακολουθούμε να περιορίζουμε μέρη”, δήλωσε ο Musk αναφερόμενος στην παγκόσμια έλλειψη τσιπ.

Νέα αναθεώρηση της Tesla Cybertruck Ride

Ο Musk δήλωσε ότι μόλις ξεκινήσει η παραγωγή cybertruck, ελπίζει να παράγει ένα τέταρτο εκατομμύριο κυβερνοεγκαταστάσεις ετησίως, αλλά επιτυγχάνοντας αυτό θα πάρει χρόνο επειδή η τεχνολογία δεν έχει ακόμη βελτιωθεί και εξακολουθεί να είναι πολύ δαπανηρή σε αυτό το στάδιο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Οι μπαταρίες πιθανότατα δεν θα είναι το περιοριστικό στοιχείο στην παραγωγή cybertruck”, είπε.
“Ανησυχώ πολύ περισσότερα για πράγματα όπως πώς κάνουμε το cybertruck φθηνό παρά την εκπληκτική τεχνολογία”.
Το Tesla Cybertruck αποκαλύφθηκε το 2019 και έχει καθυστερήσει κάθε χρόνο από τότε. Επειδή λοιπόν, άλλοι παραγωγοί έχουν εισέλθει στον ηλεκτρικό χώρο φορτηγών, συμπεριλαμβανομένης της Ford με το F-150 Lightning, Rivian με το R1T, GMC με το Hummer EV και το Chevrolet με το Silverado EV, για να αναφέρουμε μερικά.
Tesla Cybertruck: Τιμές, προδιαγραφές και ημερομηνία κυκλοφορίας
Όταν εισήχθη η έννοια του cybertruck, συγκλόνισε τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας με το γωνιακό του, ανοξείδωτο χάλυβα με αλεξίσφαιρο γυαλί και μια αξιοσημείωτη μέγιστη χωρητικότητα ρυμούλκησης άνω των έξι τόνων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *