Το New 2022 Toyota Aygo X: Crossover City Automobile τιμές από £ 14.795


Η Toyota ανακοίνωσε τις τιμές και τις λεπτομέρειες spec για το νέο AYGO X – αντικατάσταση του Aygo City Automobile που βλέπει να μεταμορφώνεται σε μια διασταύρωση.
Ο αντίπαλος Kia Picanto θα είναι διαθέσιμος για να αγοράσει την 1η Δεκεμβρίου, ξεκινώντας από £ 14.795 σε βασικό εγχειρίδιο «καθαρό». Αυτό είναι £ 875 πολύ περισσότερο από το σημερινό υπάρχον AYGO, αλλά ουσιαστικά πολύ περισσότερο από ένα entry-level picanto.

Τα καλύτερα αυτοκίνητα της πόλης για να πάρετε το 2022

Ωστόσο, το Pure Trim είναι καλά καθορισμένο: το συμβατικό κιτ περιλαμβάνει κράματα 17 ιντσών, ένα σύστημα πολυμέσων αφής επτά ιντσών με συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Automobile και το σύστημα Safety Safety Sense. Αυτό προσθέτει προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο, ένα σύστημα προ-συγκόλλησης με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων (το τελευταίο μόνο τη νύχτα), οδική σήμανση, επείγουσα βοήθεια διεύθυνσης και υψηλής ακτίνας αυτοκινήτων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Βγείτε μέχρι το Edge Spec, από £ 16.495, και το AYGO X λαμβάνει κράματα 18 ιντσών, έλεγχο κλίματος, υαλοκαθαριστήρες, οπίσθιο γυαλί ιδιωτικού απορρήτου, μπροστινά φώτα ομίχλης και μεγαλύτερη οθόνη αφής οκτώ ιντσών. Επιπλέον, οι λεπτομέρειες εξωτερικού στυλ περιλαμβάνουν ένα φινίρισμα χρώματος δύο τόνων με μια αντίθετη μαύρη στέγη και πίσω-άκρο. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μια πανοραμική, ηλεκτρικά άνοιγμα καμβά στέγης και αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και οπίσθιου οχήματος με μια αυτόματη λειτουργία πέδησης.
Η ναυαρχίδα είναι το αποκλειστικό μοντέλο. Από £ 17.715, έρχεται με συνθετικό δέρμα και ταπετσαρία υφάσματος, φορτιστή ασύρματου τηλεφώνου, προβολείς LED, είσοδο χωρίς κλειδί, αισθητήρες στάθμευσης οχημάτων και ακόμη μεγαλύτερη οθόνη αφής εννέα ιντσών που φέρνει σε σύγκρουση με βάση το σύννεφο, δεδομένα κυκλοφορίας και άλλα συνδετικά Υπηρεσίες, ενημερώσεις over-the-air και ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto. Ένα σύστημα ήχου JBL μπορεί να γίνει επιπλέον επιλογής.
20

Τέλος, το AYGO X ξεκινά με μια ειδική παραλλαγή περιορισμένης έκδοσης, διαθέσιμη για τους πρώτους έξι μήνες του αυτοκινήτου προς πώληση. Από £ 19.640, παίρνει ματ μαύρα κράματα με πορτοκαλί στιγμιότυπα, πορτοκαλί λεπτομέρειες στα περβάζια και τους προφυλακτήρες, τα τσιμπήματα εσωτερικού σχεδιασμού και ότι η ηλεκτρική στέγη καμβά ως στάνταρ. θερμαινόμενα καθίσματα μερικών δερμάτινων και ένα ειδικό πράσινο χρώμα πράσινου κύριου χρώματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *