Ο Elon Musk υπερασπίζεται την αξιοπιστία της Tesla μετά από αμφιβολίες που έπληξαν το κόστος μετοχών


η αξιοπιστία της Tesla έχει τεθεί υπό τερματισμό μετά την αξιοπιστία του, η οποία ασχολήθηκε με τις εκθέσεις καταναλωτών των ΗΠΑ, εξαλείφοντας την πρότασή τους για το σχεδιασμό Tesla, καθώς και την υποβάθμιση της αξιοπιστίας του σε «χειρότερο από το μέσο όρο». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk πήρε στο Twitter για να προστατεύσει την αξιοπιστία των προϊόντων του, αναφέροντας μόνο τα παλαιότερα οχήματα που επηρεάστηκαν.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το κόστος των αποθεμάτων των ηλεκτρικών οχημάτων των ΗΠΑ άρχισε να φθάνει το φθινόπωρο αμέσως μετά τη ξέσπασε τα νέα, κατά πάσα πιθανότητα κατά 10 τοις εκατό στο χαμηλότερο που ήταν σχεδόν έξι μήνες. Ωστόσο, το κόστος έχει αρχίσει να ανεβαίνει από τότε.
• New Tesla Design 3: Πλήρεις λεπτομέρειες
Οι ειδήσεις έρχονται λίγους μήνες μετά το Saloon Performance Design του Tesla, έσπασε για πρώτη φορά το σύστημα βαθμολογίας οχημάτων 100 σημείων για την πρώτη φορά, προκαλώντας εισροή υπερβολικά θετικών μεμονωμένων αναφορών.
Φαίνεται τώρα καθημερινά ζητήματα που στοιχειώνουν πολλούς άλλους παραγωγούς, όπως κουδουνίστρες, ηλιόλουσες σπατάλες καθώς και διαρροές, καθώς και ακόμη και τα προβλήματα των αμαξοστοιχιών έχουν ανακαλύψει τελικά τη μέθοδο τους στα γκαράζ των ιδιοκτητών Tesla.
Με βάση τις απαντήσεις της έρευνας των 1.400 ιδιοκτήτη, έχει καταλήξει να είναι προφανές ότι η Tesla είχε τα χέρια του γεμάτα με αντικαταστάσεις ηλεκτρικού κινητήρα καθώς και διορθώσεις συστήματος κίνησης – ειδικά για τις εκδόσεις σχεδιασμού του 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *