Η Mercedes CLS Shooting Brake


Mercedes ρυθμίζει το πρόγραμμα στυλ για άλλη μια φορά με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, το CLS Shooting Brake. Ακριβώς όπως το CLS παρήγαγε το τμήμα τεσσάρων θυρών το 2004 – το οποίο το Audi A7 καθώς και η BMW 6 Series Gran Coupe εξέτασαν ότι συμμορφώθηκαν με – το φρένο σκοποβολής συνδυάζει την πρακτικότητα ενός κτήματος με το στυλ ενός coupe.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Από την μπροστινή μάσκα στην κορυφή του αλεξήνεμου, το στυλ είναι παρόμοιο με το βασικό CLS. Από εκεί πίσω, όμως, η τεντωμένη στέγη καθώς και η γραμμή παραθύρων – τα οποία τόξα μέχρι τις καμάρες των πίσω τροχών – παρέχουν το φρένο πυροβολισμού το ειδικό του προφίλ.
Στο πίσω μέρος υπάρχουν ακριβώς τα ίδια φώτα ουράς, που συνδέονται με μια οριζόντια χρωμική μπάρα καθώς και μια πολύ πιο όρθια οπίσθια οθόνη.
Παρά την ογκώδη εμφάνισή του, το φρένο σκοποβολής είναι μόνο 16mm μακρύτερα καθώς και 3mm χαμηλότερα από τα βασικά CLS. Υπάρχει όμως πολλή πρόσθετη πρακτικότητα, με 590 λίτρα χώρου εκκίνησης, που ανεβαίνει σε 1.550 λίτρα με τα πίσω καθίσματα κάτω.
Σε ένα νεύμα προς τον κόσμο των σκάφους, το πάτωμα της εκκίνησης μπορεί να ολοκληρωθεί σε καταστρώματα από κερασιά, ένθετα με αλουμινένιες ράγες-ή αν δεν θέλετε το σκυλί κατοικίδιων ζώων να κινείται στο πίσω μέρος, το χαλί έρχεται ως στάνταρ.
Ο οπίσθιος πάγκος διαθέτει δύο ιδιωτικά καθίσματα καθώς και περιοχή για έναν τρίτο ταξιδιώτη για να κυλήσει στη μέση, ενώ τα υπόλοιπα εσωτερικά εξαρτήματα [είναι παρόμοια με] το CLS. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πέντε εσωτερικών χρωμάτων, τρεις υψηλές ιδιότητες από δέρμα καθώς και τρεις ειδικούς τύπους ξύλου. Εκτός από την πρώτη φορά σε μια Mercedes, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε κομμάτια εσωτερικού χώρου στην πορσελάνη.
Μόνο δύο επιλογές κινητήρα θα χρησιμοποιηθούν από την εισαγωγή τον Νοέμβριο-και τα δύο ντίζελ, καθώς και και τα δύο εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων καθώς και το Stop-Start ως πρότυπο.
Ο σχεδιασμός entry-level είναι το CLS250 CDI, δημιουργώντας 201BHP καθώς και ροπή 500nm. Η χρήση καυσίμων καθώς και οι εκπομπές CO2 είναι 53,3 mpg καθώς και 139g/km, αντίστοιχα – 1mpg καθώς και 4g/km χειρότερα από τα βασικά CLS. Η απόδοση αμβλύνεται από το πρόσθετο βάρος – 0-62mph διαρκεί 0,3 δευτερόλεπτα περισσότερο, γεγονός που δείχνει χρόνο 7,8 δευτερολέπτων.
Στην κορυφή της ποικιλίας (μέχρι να φτάσει η παραλλαγή CLS63 AMG, τουλάχιστον) είναι το CLS350 CDI, με 261bhp καθώς και 620nm ροπή από το 3,0 λίτρων V6. Η χρήση καυσίμων καθώς και οι εκπομπές CO2 ενισχύουν και τα 47mpg καθώς και 159g/km, ενώ 0-62 μίλια/ώρα διαρκεί 6,6 δευτερόλεπτα-τέσσερα δέκατα δευτερόλεπτα περισσότερο από το βασικό αυτοκίνητο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *