“Η Honda δεν έχει μια κλάση Topper – θα μπορούσε να αλλάξει το νέο της εύρος;”


όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων σε αυτό το εβδομάδα Παρίσι, υπάρχει ένα που θα είναι ασυνήθιστα απασχολημένος – Honda.
Μετά από αυτό που μοιάζει με χρόνια αδράνειας, ο Ιαπωνικός γιγαντιαίος (και ο βρετανός κατασκευαστής) πηγαίνει σε αυτό σφυρί και λαβίδες με δύο ολοκαίνουργια μοντέλα που προεπισκόπησαν στο Παρίσι από το HR-V και την Jazz, Facelifts για τις περιοχές Civic και CR-V, και ο πολυαναμενόμενος νέος τύπος Honda Civic R.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα θα εμφανιστούν το επόμενο έτος, ακριβώς όπως το εμπορικό σήμα κάνει την επιστροφή της στο Formula One αγώνες με την McLaren. Και υπάρχει και το θέμα του νέου NSX που βρίσκεται στον ορίζοντα.
Ήταν ένα σκληρό 2014 μέχρι στιγμής για την Honda-500 θέσεις εργασίας έχουν πάει στο εργοστάσιο της Swindon (το οποίο λειτουργεί σε περίπου μισή χωρητικότητα), ενώ η εταιρεία είναι μία από τις λίγες μάρκες που δημοσιεύουν μια πτώση των πωλήσεων σε έτος σε έτος Τι εξακολουθεί να είναι μια ακμάζουσα νέα αγορά αυτοκινήτων.
Ωστόσο, παρά την έλλειψη νέων μοντέλων για να πουλήσουν, οι αντιπρόσωποι της Honda συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν. Η δεύτερη θέση στην έρευνα του αντιπάλου του αυτοκινήτου είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά η πρόκληση θα είναι πάντα να διατηρούνται η συμβατική υπηρεσία που εντυπωσιάζει έτσι οι ιδιοκτήτες όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται πιο απασχολημένα.
Όσο για το προϊόν, η Honda δεν είχε για λίγο μια τάξη, έτσι μπορούμε να κρατήσουμε μεγάλη ελπίδα για τη νέα συγκομιδή αυτοκινήτων; Ήταν πάντα μια εταιρεία με μηχανική στην καρδιά της – καταπληκτικά νέα για το νέο τύπο R, το οποίο έχει τις προδιαγραφές για να μας κάνει να σαλινείτε πριν το έχουμε οδηγήσει.
Αυτή η τεχνική αριστεία δείχνει επίσης ισχυρά διαπιστευτήρια οικολογίας, αλλά υπάρχουν περιοχές όπου η Honda έχει πέσει πίσω από την Times-κυρίως στην τεχνολογική ποιότητα και την εσωτερική ποιότητα. Μέχρι το παιχνίδι εκεί και τα πράγματα θα γίνουν πολύ συναρπαστικά. Ελπίζω να το πάρει ιδανικό – θα είναι καταπληκτικό να έχει η Honda πίσω στο τραγούδι (και να κερδίσει στη Formula One) το 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *