Η Volkswagen προεπισκόπηση των φορητών σταθμών φόρτισης EV


ανακοίνωσε σχέδια για την εισαγωγή ενός στόλου φορητών σταθμών φόρτισης EV σε μια προσπάθεια ενίσχυσης και διευρύνοντας το δίκτυο σημείων χρέωσης σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Το πιλοτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του έτους στο Wolfsburg της Γερμανίας και θα επεκταθεί σε άλλες πόλεις κατά τη διάρκεια του 2020. Η VW δεν έχει επιβεβαιώσει τις τοποθεσίες των άλλων τοποθεσιών.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Προβλέπονται από τις εικονογραφήσεις της VW, ο σταθμός φόρτισης των 360kWh έχει την ικανότητα να χρεώνει 15 e-golfs σε χωρητικότητα 80 %. Χάρη στη γρήγορη φόρτιση DC μέχρι 100kW, η γερμανική εταιρεία ισχυρίζεται ότι μια τέτοια επαναφόρτιση διαρκεί μόνο 17 λεπτά.
3

Ο σταθμός λειτουργεί ανεξάρτητα από μια πηγή ενέργειας που επιτρέπει να τοποθετηθεί σε διάφορες τοποθεσίες, όπως προσωρινά πάρκινγκ και εργοτάξια. Μόλις το πακέτο ισχύος του σταθμού έχει μειωθεί κάτω από το 20 % χωρητικότητα, ο σταθμός αντικαθίσταται αυτόματα με ένα νέο.
Εναλλακτικά, ο σταθμός μπορεί επίσης να συνδεθεί μέχρι ένα τροφοδοτικό 30kW που επιτρέπει στον σταθμό να επαναφορτίσει τον εαυτό του. Επιπλέον, οι σταθμοί επιτρέπουν επίσης την προσωρινή αποθήκευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή ή η αιολική ενέργεια, στην πραγματικότητα, επιτρέποντας την κινητικότητα του ουδέτερου CO2.
Πιστεύετε ότι οι σταθμοί φόρτισης Mobile EV είναι καλή ιδέα; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *