Το New Peugeot Boxer 2014 που έχει εκτεθεί


Ο Peugeot Boxer έχει ενημερωθεί για το 2014 καθώς και έχει εκτεθεί στο 2014 Industrial Automobile Show στο NEC στο Μπέρμιγχαμ.
Το εξωτερικό του Thevan είναι μάλλον εντυπωσιακό, καθώς έχει ένα επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με μια μεγάλη μάσκα που δανείζεται την εμφάνισή του από το νέο Peugeot 308.
Προχωρήστε στο εσωτερικό, καθώς θα δείτε ότι ο μπόξερ Peugeot, το αδελφό φορτηγό στο Relay Citroen, διαθέτει ένα νέο πάνελ διαχείρισης στην παύλα του, καθώς και μαύρο ύφασμα «Darko» με κόκκινο καθώς και γκρίζο περιγράφοντας τα καθίσματα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Παράλληλα με αυτό το ελκυστικό στυλ είναι μια ποικιλία από ισχυρούς και οικονομικά αποδοτικούς κινητήρες ντίζελ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών κινητήρων HDI 2,2 λίτρων σε διαφορετικές ισχύος ισχύος ή κινητήρα HDI 180 3,0 λίτρων. Η καινοτομία Stop-Start προσφέρεται στον κινητήρα των 2,2 λίτρων HDI 130 καθώς και στο Peugeot δηλώνει ότι αυτό βοηθά να ελαχιστοποιούν τις εκπομπές CO2 έως και 5G/km.
Ο Peugeot δηλώνει επίσης ότι ο Boxer Peugeot έχει μία από τις ευρύτερες ποικιλίες ακαθάριστων βάρη αυτοκινήτων στην αγορά, καθώς και αυτό περιλαμβάνει παραλλαγές 3,0, 3,3, 3,5 καθώς και 4,0 τόνων. Το φορτηγό είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεταξόνια, τέσσερα μήκη, καθώς και τρία ύψη, ενώ είναι διαθέσιμα στην Team Cab, στο επίπεδη κρεβάτι, στο Tipper καθώς και στα βάσης αυτοκινήτων.
Πρέπει να είναι μάλλον απλό στα προϊόντα τοποθεσίας στον κόλπο Tons, το οποίο βρίσκεται σε 1,87 μ., Καθώς και 1,42 μέτρα μεταξύ των τόξων των τροχών. Οι τόνοι περνούν μεταξύ 493 καθώς και 602mm – μπορούν επίσης να μειωθούν κατά 60 έως 70mm για ακόμη καλύτερη πρόσβαση.
Όλα τα φρένα, οι αγκύλες αποσβεστήρα ανάρτησης καθώς και η δομή του σώματος έχουν τροποποιηθεί για υψηλότερη αντοχή καθώς και μείωση του θορύβου, ενώ νέοι μηχανισμοί έχουν προστεθεί στις κινούμενες πλευρικές πόρτες.
Το Peugeot Boxer έρχεται γεμάτο με μια γενναιόδωρη ποικιλία gadgets όπως ABS, ESP, καθώς και τόνους προσαρμοστικός έλεγχος. Τα προαιρετικά πρόσθετα περιλαμβάνουν προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, έλεγχο πρόσφυσης, έλεγχο πορείας, οπίσθιοι αισθητήρες στάθμευσης, αντιστροφή της CAM καθώς και μεταβλητή υδραυλικό τιμόνι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *