Η Nissan επιβεβαιώνει ότι η Sunderland θα παραμείνει ανοιχτή λόγω της Brexit Deal


της Nissan επιβεβαίωσε ότι η μονάδα παραγωγής της Sunderland θα παραμείνει λειτουργική, χάρη στην εμπορική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ.
Ωστόσο, η Nissan σχεδιάζει να κάνει κάποιες αλλαγές για να επωφεληθεί από τους όρους της συμφωνίας. Επί του παρόντος, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να συνεχίσουν να πωλούν αυτοκίνητα στην ΕΕ χωρίς τιμολόγια, παρέχοντας τουλάχιστον το 55 % των εξαρτημάτων του αυτοκινήτου προέρχονται από κάθε αγορά.

Νέο 2021 Nissan Z Sports Automobile ξεκίνησε με 400bhp

Έτσι, για να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτή τη ρήτρα σε όσο το δυνατόν πολλά αυτοκίνητα, η Nissan θα προχωρήσει στην παραγωγή του φύλλου 62kWh στο Sunderland τους επόμενους μήνες και ανακατέψει τη μονάδα συναρμολόγησης της μπαταρίας EVS πιο κοντά στο σπίτι στη διαδικασία. Είναι ένα κρίσιμο βήμα για τη Nissan, καθώς το 70 % των αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν στο Sunderland εξάγονται – πολλά από αυτά στην ΕΕ.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η Sunderland θα ξεκινήσει επίσης την παραγωγή της επόμενης γενιάς Qashqai τους επόμενους μήνες-και υπάρχει πιθανότητα η μάρκα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της για να παράγει το νέο X-Trail και το Ariya EV, αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Η συμφωνία Brexit θα έρθει σίγουρα ως ανακούφιση από το οικονομικό τμήμα της Nissan, καθώς η επιχείρηση ολοκλήρωσε το προηγούμενο οικονομικό έτος με καθαρή ζημία 671,2 δισ. Γιεν (£ 5,08 δισ.) Και λειτουργική ζημία 40,5 δισεκατομμυρίων γιεν (£ 306,7 εκατομμύρια). Η υπόσχεση των συναλλαγών χωρίς δασμούς δείχνει ότι η μάρκα πρέπει να είναι σε θέση να καθαρίσει αυτές τις απώλειες πολύ πιο γρήγορα, μόλις αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *