£ 1 εκατομμύριο ATS GT Supercar εισήγαγε επίσημα


Το νέο ATS (Automobili Turismo E Sport) GT Supercar εισήχθη επίσημα από την ανανεωμένη ιταλική μάρκα που συμμορφώνεται με το δημόσιο ντεμπούτο του στο Beauty Salon Prive τον Αύγουστο. Θα αναπτυχθούν μόνο 12 μονάδες – μια αλήθεια που εμφανίζεται από την ετικέτα κόστους που υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο λίρες.
Το ATS GT τροφοδοτείται από ένα Twin-Turbo V8 3,8 λίτρων που δημιουργεί 650bhp καθώς και 678nm ροπής σε κοινή επένδυση. Με επιπλέον κόστος, η ισχύς μπορεί να αναβαθμιστεί σε 700bhp καθώς και 750nm.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα supercars για αγορά τώρα
Το ATS Automobili δηλώνει ότι το GT θα είναι σε θέση να 0-62 μίλια / ώρα σε τρία δευτερόλεπτα με την υποστήριξη ενός συστήματος εισαγωγής διαχείρισης, καθώς και ότι η τελική ταχύτητα θα υπερβαίνει τα 206 μίλια / ώρα.
22
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Ο κινητήρας θα συνδυαστεί με ένα κιβώτιο ταχυτήτων επτά ταχυτήτων, διπλό πλέγμα, με το GT να ανατρέπει τις κλίμακες στα 1.300kg. Οι πελάτες των παρτίδων θα έχουν τρεις λειτουργίες οδήγησης για να επιλέξουν από – Viaggio για κοινή χρήση οδικής χρήσης, αθλητισμό, καθώς και CORSA για χρήση από το κομμάτι. Στη λειτουργία CORSA, ο κινητήρας καθώς και η συσκευή ανάρτησης είναι σε πολλά επιθετικά με την οθόνη του οργάνου που δείχνει δεδομένα τύπου One-style για την εμπειρία του Supreme Race Track.
Λαμβάνοντας κίνητρα από το ύφος του αρχικού ATS 2500 GT από το 1963, το νέο GT έχει εξοπλιστεί με ζάντες 20 ιντσών στο μπροστινό και 21 ιντσών ζάντες στο πίσω μέρος, ενώ τα φρένα είναι κεραμικά άνθρακα από τον Brembo. Πρόσθετη δύναμη διακοπής μπορεί να παραχθεί από ένα φρένο αέρα που βρίσκεται στο πίσω μέρος.
Εν τω μεταξύ, για να αποφευχθεί η διακοπή των γραμμών του αυτοκινήτου, οι πόρτες ανοίγουν με μαξιλάρια ευαίσθητα στην αφή μέσα στο ίδιο το αμάξωμα.
Φυσικά, η αποκλειστικότητα του GT έχει αναγκάσει την ATS να προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, με “ισχυρά” ηχεία 3mm τοποθετημένα σε τακτικά σημεία της καμπίνας για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα θορύβου.
22

Το εσωτερικό είναι σχεδόν πλήρως ολοκληρωμένο με το Nubuck Leather, καθώς και την εξαπάτηση με εξοπλισμό είναι επίσης διαθέσιμη, με την επιχείρηση να παρέχει να προσαρμόζει ό, τι καλύτερο κάτω από την ένταση της άνοιξης στον κεντρικό μετατοπιστή.
Οι πελάτες είναι εντελώς ελεύθεροι να μεθονομήσουν με οποιοδήποτε τύπο αιτήσεων προσαρμογής, με σχεδόν τίποτα από τα όρια όσον αφορά την προσαρμογή της εμφάνισης του GT. Ο στόχος της εταιρείας για αυτή τη δωδεκάδα διαδρομής είναι να κάνει δώδεκα μοναδικά, “μεμονωμένα” αυτοκίνητα.

Χωρίς αγοραστές που παρατάσσονται πριν από την εισαγωγή του GT, η επιχείρηση ασκεί προσοχή για τα μελλοντικά της σχέδια. Ωστόσο, μια πιο σπορ R έκδοση είναι μια πιθανότητα ακόμη πιο κάτω από τη γραμμή.
Μπορεί το ATS να το αναμίξει με την Hypercar Elite; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *