Η Volkswagen Amarok Dark Label Special Edition φτάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο


μια νέα ειδική έκδοση Volkswagen Amarok pick-up φορτηγό κατευθύνεται προς το Ηνωμένο Βασίλειο, με 200 παραδείγματα που επισημαίνονται για βρετανικά εκθεσιακά έργα.
Ονομάζεται η ετικέτα Amarok Dark, βασίζεται στην έκδοση υψηλής γραμμής της Mercedes X-Class, με μια χούφτα σχεδιασμού επιλογής και tweaks.
• Τα καλύτερα φορτηγά παραλαβής για πώληση 2018
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χαρακτηριστικά, παράλληλα με τα περιβόλια καθρέφτη Matt Black Door, τους μαύρους καθρέφτες πόρτας και έναν μαύρο πίσω προφυλακτήρα. Τα πλευρικά σκαλοπάτια και η ράβδο στυλ στο κρεβάτι pick-up είναι επίσης Matt Black, και κερδίζει επίσης ειδικές decals σκοτεινής ετικέτας. Το συμβατικό φινίρισμα βαφής για τη νέα περιορισμένη έκδοση Amarok είναι αποκλειστική γκρι χάλυβα, αλλά είναι επίσης διαθέσιμα ένα ματ γκρίζο και ένα βαθύ μαύρο φινίρισμα.
Στο εσωτερικό του, τα καλύμματα των καθισμάτων είναι κομμένα σε Alcantara, ενώ το σκοτεινό θέμα συνεχίζει με μαύρες κεφαλές και μοτίβο σκούρων ετικετών. Η τεχνολογία και ο εξοπλισμός ανυψώνονται κατευθείαν από το Highline Amarok, με ένα σύστημα ψυχαγωγίας 6,33 ιντσών η κορυφή. Άλλα συμβατικά κιτ περιλαμβάνουν αυτόματους υαλοκαθαριστήρες και προβολείς, καθώς και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα πτυσσόμενα καθρέφτες πόρτας.
Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας V6 3,0 λίτρων που παράγει ροπή ροπής 500NM και η ισχύς αποστέλλεται στο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Amarok μέσω ενός οκτώ ταχυτήτων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η αγορά βιβλίων είναι ανοιχτά τώρα, με την ετικέτα Amarok Dark να τιμολογείται από £ 33.650 πριν από τον ΦΠΑ.
Τι κάνετε για τη σκοτεινή ετικέτα Amarok; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *