Η Lexus LC Racer προεπισκόπηση του νέου κινητήρα Twin-Turbo V8


Lexus επιβεβαίωσε ότι το 2020 LC Coupe Nürburgring 24 ώρες δρομέας θα αθλήσει ένα νέο Twin-Turbocharged V8 κινητήρα, ο οποίος προορίζεται για χρήση στα μελλοντικά αυτοκίνητα παραγωγής της εταιρείας. Η Toyota δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ποια αυτοκινητοβιομηχανία παραγωγής θα χρησιμοποιήσει τον κινητήρα, αλλά, δεδομένου του σημερινού σπιτιού του στο LC Racer, αναμένουμε ότι θα είναι το νέο LC F Coupe.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ενώ η γονική Toyota της Lexus δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τυχόν προδιαγραφές σχετικά με το νέο κινητήρα, οι πηγές μας έχουν προτείνει προηγουμένως ότι ο κινητήρας του LC F Coupe θα είναι μια ολοκαίνουργια μονάδα 4,0 λίτρων που παράγει περίπου 600bhp, αντί για εξέλιξη της φυσικής αναρρόφησης LC 500 5.0 λίτρων κινητήρα.
• Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα προς πώληση τώρα
Σύμφωνα με τις τάσεις της βιομηχανίας, το νέο V8 θα μπορούσε επίσης να διαθέτει τη δημοφιλή διαμόρφωση του στροβιλοσυμπιεστού “Hot Vee”, με τους στρόβιλους να τοποθετούνται μεταξύ των κυλινδροκεφαλών για πολύ πιο αποτελεσματική συσκευασία, ελαχιστοποιημένη καθυστέρηση και βελτιωμένη θερμική διαχείριση. Αυτή η διάταξη του κινητήρα βρίσκεται επίσης στο V8 της Mercedes-AMG, το 616BHP 4.4-λίτρων V8 του διαγωνισμού BMW M8 και το V6 του Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.
Οι φωτογράφοι κατασκοπείας έχουν προηγουμένως σπάσει ένα Mule Development LC F Coupe που υποβλήθηκε σε διαχείριση – και ο Yoshihiro Sawa, πρόεδρος της Lexus International, έχει επιβεβαιώσει προηγουμένως τη βιωσιμότητα της υπόθεσης υπηρεσιών του αυτοκινήτου.
Η Toyota λέει ότι, καθώς και ένας νέος κινητήρας, ο δρομέας LEXUS LC Nürburgring 24 ωρών θα αθλήσει πλήθος επιπλέον εξοπλισμού που τελικά θα φιλτράρει τα μοντέλα παραγωγής του. Αυτά περιλαμβάνουν φρέσκα εξαρτήματα αεροδυναμικής, βελτιωμένη ανάρτηση απόδοσης και βελτιστοποιημένες τεχνολογίες βοήθειας αυτοκινήτων, όπως ένα νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ενισχυμένα αντι-κλειδωτικά φρένα.
Πιστεύετε ότι το νέο Lexus LC F Coupe θα είναι επιτυχής; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *