Το Extreme Off-Road Variety Rover SVO βρίσκεται στα έργα


Ο Διευθυντής του Τμήματος Ειδικών Επιχειρήσεων Αυτοκινήτων της Jaguar Land Rover έχει επαληθεύσει ότι δεν είναι μόνο σχέδια υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας καθώς και σχεδίων μικρής παραγωγής Όπως και η δουλειά 7 στο σχέδιο προϊόντων του-πολύ πιο ακραία σχέδια εκτός δρόμου βρίσκονται στο δρόμο. Η ειδική εικόνα μας δείχνει ακριβώς πώς μπορεί να φανεί μια ποικιλία Rover SVO εκτός δρόμου. “Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά είδη αυτοκινήτων και φορτηγών που θέλουμε να κάνουμε στο SVO”, εξήγησε ο John Edwards. “Υπάρχουν αυτοκίνητα απόδοσης στο δρόμο, αυτοκίνητα απόδοσης και φορτηγά που δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, παράγωγα υψηλής ποιότητας, καθώς και αυτό που ονομάζουμε εκδόσεις του συλλέκτη, όπως το Job 7.
4

“Η απόδοση στο δρόμο είναι σχετικά εύκολη. Απλώς πιστεύετε για το «M» καθώς και για το «AMG» καθώς και για να πιστέψουμε ακριβώς πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε την ίδια ακριβώς σκέψη. Το All-Eterrain είναι κάπως διαφορετικό. Σαφώς πολύ πιο κατάλληλο για το Land Rover από το Jaguar. Η Land Rover έχει ότι η ικανότητα όλων των ερεθισμάτων εξελίσσεται σε όλα τα προϊόντα της, ωστόσο απαιτείται να παρέχουμε στους πελάτες τη συγκατάθεση να το χρησιμοποιήσουν “.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η Holland & Holland Variety Rover είναι η πιο πλούσια
Ο Edwards μας είπε ότι κάθε Land Rover έχει εξαιρετική απόδοση εκτός δρόμου, ωστόσο πρόκειται για την εκτέλεση αυτής της απόδοσης “χρήσης” καθώς και των αυτοκινήτων και των φορτηγών “κακοποιήσιμων και όχι τόσο πολύτητων”.
Παρείχε μια σειρά παραδειγμάτων για να δείξει τι υπονοεί από μια ποικιλία από πολύ πιο εμφανώς εκτός δρόμου μοντέλα: “Για παράδειγμα, το υλικό για τα καθίσματα. Είναι δέρμα έναντι ενός υλικού που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό καθώς και εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας. Πρόκειται για την εκκαθάριση του εδάφους, πρόκειται για συνδυασμούς ελαστικών, καθώς και για προστασία από κάτω του σώματος, αφού πραγματικά η ικανότητα των αυτοκινήτων και των φορτηγών είναι ηγετική τάξη ούτως ή άλλως σε πολλές περιπτώσεις ».
4

Ο Έντουαρντς σταμάτησε να επιβεβαιώνει με ακρίβεια ποια σχέδια θα ήταν πολύ πρώτα για να πάρει ένα σκληρό makeover, δηλώνοντας ότι η ιδέα εξακολουθούσε να συζητείται εσωτερικά, ωστόσο υπαινίσσεται ότι η ποικιλία Rover Household βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας του. “Είναι σαφές ότι θα είναι πολύ πιο εμφανές σε έναν αμυντικό από ένα ποικιλία rover, ωστόσο σε μια αστεία μέθοδο υπάρχει πολύ περισσότερο από μια ευκαιρία σε μια ποικιλία rover”, είπε. “Όταν κάναμε τη δυσκολία G4 πριν από πέντε ή έξι χρόνια πριν, Υπήρχε μια ισχυρή εξειδικευμένη ζήτηση για ένα G4 δυσκολίας Variety Rover. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα υπήρχε, ωστόσο υπήρχε. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκίνητα και το φορτηγό για το τι έχει αναπτυχθεί. ”

Τώρα ελέγχετε για τα καλύτερα 4x4s προς πώληση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *